ULTIMA ORĂ | Un nou transfer pentru FCSB! Gigi Becali anunță: „E adevărat, ne-am înțeles!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 19:31,
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul bucureștenilor a anunțat în urmă cu doar câteva momente că s-a înțeles cu un atacant din Liga 1!

După ce s-a arătat dezamăgit de prestația lui Zdenek Ondrasek, adus la echipă pentru a rezolva problemele din fața porții adverse, Gigi Becali s-a mișcat rapid și a obținut semnătura unui jucător din Liga 1. Astfel, afaceristul din Pipera a anunțat că s-a înțeles cu Andrei Dumiter, de la Sepsi Sf. Gheorghe, iar acesta ar urma să ajungă sub comanda lui Dinu Todoran.

Atacantul covăsnenilor va semna în cele din urmă cu FCSB, asta deși a existat o adevărată telenovelă în această vară în ceea ce privește venirea sa la echipa lui Gigi Becali, Concret, Dumiter a anunțat în ultimul moment că va rămâne la Sepsi, deși cele două părți bătuseră palma pentru mutarea sa.

„E adevărat. Ne-am înțeles cu Sepsi, iar băiatul va semna cu noi”, a declarat Becali, pentru GSP.ro.

Potrivit sursei menționate anterior, Sepsi și FCSB s-au înțeles în privința afacerii cu Dumiter pentru suma de 350.000 de euro și 20% dintr-un viitor transfer.

„Ne-am înțeles repede cu domnul Becali. A avut încredere în noi, a văzut de prima dată că la Sepsi oamenii sunt corecți. Credem că afacerea se va concretiza curând”, a declarat și Cornel Șfaițer, președintele covăsnenilor, pentru GSP.

Ce spunea Dumiter la începutul lunii trecute:

„Am decis să rămân la Sepsi! Îmi pare rău pentru toată încurcătura creată, îmi cer scuze și celor de la FCSB, domnului Gigi Becali, și celor de la Sepsi. Am hotărât că, în acest moment, pentru cariera mea e mai bine să continui la Sepsi. Am vorbit cu oamenii de la Sf. Gheorghe, știu că și ei erau puțin supărați pentru că se puseseră de acord cu domnul Becali, dar m-au înțeles.

Sunt în vacanță acum, sunt câteva zile în Bulgaria să mă relaxez. Apoi mă apuc de treabă la Sepsi și vreau să avem rezultate și mai bune decât sezonul precedent. Vedem în următoarea perioadă de transferuri ce se mai întâmplă”, a spus Dumiter, pentru Fanatik.

Citește și EXCLUSIV | GIGI BECALI ANUNŢĂ CUM POATE DOMINA FCSB LIGA 1: ,,VREAU TOATE MECIURILE SĂ FIE AŞA”

liga 1transfer FCSBfcsbdeclaratiigigi becalidumiter