Ultimele detalii despre noul stadion al lui Dinamo! Ministrul Sportului a anunțat unde va fi construită arena

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 19 martie 2021, ora 12:08,
dinamo

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a oferit ultimele informații despre noul stadion al lui Dinamo București!

Formația din Ștefan cel Mare traversează una dintre cele mai grele perioade din istorie, clubul având foarte multe probleme atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv. Cu toate acestea, echipa „alb-roșie” are motive să revină din nou în prim-planul fotbalului românesc, deoarece vor beneficia de un nou stadion, la cele mai înalte standarde.

Eduard Novak a dezvăluit că noua arenă din Ștefan cel Mare va fi construită în locul celei actuale și a mărturisit că în același timp va fi reconstruit și Velodromul, care în acest moment se află într-o stare deplorabilă. Șeful MTS a declarat că a purtat o discuție cu George Cosac, vicepreședinte lui CS Dinamo, și acesta din urmă l-a asigurat pe ministru că proiectul noului stadion al „câinilor” este pe drumul cel bun.

Stadionul nou va fi construit pe locul actualei arene. Știu că va fi construit, am vorbit cu domnul Cosac. Velodromul ar trebui demolat și contruit unul nou, dar e o picătură într-un ocean”, a declarat Eduard Novak, potrivit Digi Sport.

Conform CNI, noul stadion al dinamoviștilor ar urma să se construiască în 18-24 de luni, iar valoarea estimată a lucrărilor se ridică undeva la 90-100 de milioane de euro. Arena din Ștefan cel Mare va avea o capacitate de 33.000 de locuri, față de cele 15.032 cât are în prezent actualul teren.

Citește și Mario Nicolae a anunțat de ce amicalul dintre Dinamo și echipa lui IL Luce nu se poate disputa la București

realitateamtsliga 1Eduard Novakdinamostadion Dinamodeclaratii