Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Rică Răducanu și a soției sale: „E nevoie de oxigen”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 14 ianuarie 2021, ora 00:55,
rica-raducanu
rica-raducanu

Rică Răducanu şi soţia sa se află internaţi în spital după ce au fost testați pozitiv la noul coronavirus.

Fostul portar al Rapidului a anunțat că soţia sa are nevoie de oxige, în timp ce el se simte bine.

Eu nu sunt chiar periculos, dar nevasta-mea e mai rău. Nu ştiu de unde a apărut boala, ea a fost de mai mult timp bolnavă şi mi-am făcut şi eu testul. M-au găsit şi pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de vineri la spital, iar eu am făcut testul vineri.

Eram acasă, dar până la urmă amândoi am fost internaţi. Soţia e mai rău, a avut frisoane, eu n-am probleme, nu tuşesc. Ea are nevoie de oxigen. Abia aştept să facem un şpriţ. Am nişte oameni care muncesc, săracii, zici că sunt cosmonauţi (n.r. – despre cadrele medicale de la spital)“, a spus Rică Răducanu la Pro TV.

Rică Răducanu și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Rapid, jucând în 233 de meciuri, timp de 10 sezoane, în perioada 1965-1975. Fostul portar a cucerit titlul din 1967 şi două Cupe ale României.

Rică Răducanu a mai evoluat la Sportul Studențesc, Steaua, FCM Reșița și FC Baia Mare. De asemenea, a jucat de 61 de ori în echipa națională.

Citește și BREAKING NEWS | Adrian Mititelu a mai primit o condamnare de închisoare cu executare! Câți ani ar trebui să mai stea închis

 

 

realitatearapidcovidrica raducanucoronavirusspital