Ultimele vești despre noul stadion al lui Dinamo: „Evoluţiile sunt absolut îmbucurătoare!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 17 iunie 2021, ora 09:00,
Dinamo
Dinamo

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a vorbit despre noul stadion al lui Dinamo și dezvăluit că s-au rezolvat toate neclaritățile din jurul proiectului, astfel că noua construcție are „verde” pentru începerea lucrărilor!

Dinamo traversează una dintre cele mai grele perioade din istorie, clubul ajungând în partea de jos a clasamentului din România, departe de echipa care se bătea an de an pentru trofee. Cu toate acestea, „câinii” au toate motivele să revină din nou în prim-planul fotbalului românesc, deoarece vor beneficia de un nou stadion, la cele mai înalte standarde.

 

Lucian Bode a oferit ultimele detalii despre viitoarea arenă din Ștefan cel Mare și a dezvăluit că ultimele demersuri merg în direcția corectă, astfel încât există toate semnalele că proiectul se află în linie dreaptă. Ulterior, ministrul a dezvăluit că în momentul de față echipele de proiect se ocupă de documentație pentru ca terenul să fie predat către Compania Națională de Investiții, cea care s-a ocupat și de construirea celor trei arene pentru EURO 2020.

 

„Pentru a continua şi îmbunătăţi parcursul presărat cu victorii al CS Dinamo, alături de partenerul nostru, mă refer la Compania Naţională de Investiţii, vă anunţ că ne aflăm în linie dreaptă cu proiectul construcţiei noii arene multifuncţionale din Complexul Sportiv Dinamo Bucureşti. Este o veste bună şi, de fiecare dată, aşa cum am făcu-o şi la aniversarea clubului, vă spun că aleg să vorbesc despre lucruri atunci când ele s-au concretizat, nu când sunt în stadiul de proiect.

 

Citește și DDB ANUNŢĂ: ,,DACĂ NOI CEDĂM, DINAMO MOARE! CLUBUL TREBUIE SĂ TRĂIASCĂ”

 

Ultimele evoluţii sunt absolut îmbucurătoare, s-au depăşit etapele din instanţă care blocau proiectul. Cea mai recentă soluţie fiind cea a Parchetului, care este una favorabilă, ceea ce ne dă undă verde pentru realizarea acestui proiect.

 

În acest moment echipele de proiect sunt angrenate în definitivarea documentaţiei şi a tuturor aspectelor necesare pentru a putea preda terenul liber de sarcini către Compania Naţională de Investiţii, iar până la finalul acestui an există şanse foarte mari să demarăm procedura de achiziţie a serviciilor de proiectare şi execuţie.

 

Am convingerea că o infrastructură modernă va stimula diversitatea sportivă şi competitivitatea, va încuraja cât mai mulţi copii şi juniori să practice sportul”, a spus Lucian Bode, prezent la instalarea oficială a lui Xavi Pascual ca antrenor al echipei masculine de handbal Dinamo.

 

Citește și XAVI PASCUAL, PREZENTAT LA DINAMO! PRIMELE CUVINTE ALE TEHNICIANULUI: ,,SUNT EMOŢII PENTRU MINE”

dinamorealitateadeclaratiistadion Dinamoliga 1lucian bode