Ultimul mandat de la Dinamo l-a convins pe Contra: „Experienţele din România se termină cu acest proiect!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 11:09,
contra

Cosmin Contra se va despărți de Dinamo după meciul din 16-imile Cupei României, contra celor de la Viitorul Constanța!

După ce antrenorul „câinilor” a declarat în repetate rânduri că nu își mai dorește să continue pe banca celor de la Dinamo din cauza faptului că a fost mințit de spanioli în momentul în care a acceptat să preia echipa, Contra este complet dezamăgit de ultima experiență din România.

„Guriță” este de părere că această aventură de la Dinamo a fost ultima a sa în România și a mărturisit că a fost o perioadă extrem de grea și nu dorește nimănui să treacă prin ce a trecut el, în era noilor investitori spanioli din Ștefan cel Mare.

„Nu doresc niciunui antrenor să trăiască experienţa pe care o trăiesc eu, în momentul de faţă, la Dinamo. Nu am mai trăit aşa ceva. Bine, sunt tânăr, probabil voi mai trăi, depinde unde voi antrena. Mental, m-a îmbătrânit foarte mult experienţa aceasta. 

Energia nu poate să mi-o ia nimeni, pentru că întotdeauna voi avea energie. Am avut-o atât ca jucător şi o voi avea şi ca antrenor. Poate mi-a luat un pic din plăcerea aia cu care veneam la antrenamente. Din punctul meu de vedere, experienţele din România se termină cu acest proiect!, a declarat Contra pentru Antena Sport.

Potrivit ultimelor informații, Cosmin Contra va pleca de la Dinamo în cursul săptămânii viitoare și își dorește să primească integral suma de 300.000 de euro, bani care provin din clauza de reziliere pe care acesta a avut-o în contract, în cazul în care spaniolii îl vor da afară.

Una dintre viitoarele destinații ale lui „Guriță” se pare că ar fi Arabia Saudită, acolo unde este dorit de clubul Al Itihhad, locul 6 în clasamentul saudit.

Citește și Cine sunt favoriții lui Cortacero pentru preluarea băncii tehnice a lui Dinamo?! Fanii au însă o altă variantă

realitateadeclaratiidinamoliga 1contra
mutu fc u craiova

Surprizele pregătite de Mutu la reunirea juveților: „2-3 jucători vor fi prezentați astăzi”

UCluj

Ultimul transfer al lui „U” Cluj a rămas impresionat: „Echipa are o galerie de Champions League!”