Ultimul transfer din Liga 1 a făcut prăpăd: „Ne-au blocat Facebook-ul!”

Articol de Valentin Walter - Publicat marți, 24 noiembrie 2020, ora 19:08,
mahmoud-al-mawas-transfer-fc-botosani

FC Botoșani a anunțat transferul mijlocașului sirian Mahmoud Al-Mawas (27 de ani).

Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, a declarat că după ce au facut anunțul pe Facebook, pagina a fost blocată de fanii sirianului.

“Hahaha, recent chiar ni s-a blocat Facebook-ul din cauza mesajelor primite de la fanii lui. A semnat, sâmbătă cred că va ajunge în România. El este un jucător foarte iubit în Siria, este căpitanul echipei naționale, a și marcat în ultimul meci. Prin câte nenorociri am trecut anul ăsta, această lovitură de marketing chiar e un lucru pozitiv.”

„Nu știu dacă se vor cumpăra tricouri cu el, dar ne-am gândit la o strategie de marketing. Să-l vedem și pe teren, sperăm să nu înghețe aici. Ne bucurăm că am câștigat un număr mare de fani a declarat Valeriu Iftime pentru Digi Sport.

Citește și EXCLUSIV | Cine se face ”vinovat” pentru controalele ANAF de la FRF! Ce club a sesizat autoritățile

Sirianul Mahmoud Al-Mawas (27 ani) a semnat pe 2 ani cu echipa pregătită de Marius Croitoru.

„Mahmoud Al-Mawas, mijlocașul ofensiv de 27 de ani născut în Siria, a semnat cu FC Botoșani pe o perioadă de 2 ani și se va alătura echipei conduse de Marius Croitoru în această săptămâna.

Mahmoud a mai jucat la echipele Umm Salal SC din Qatar, Al-Muharraq din Bahrain, Al-Arabi SC din Kuwait, Al-Faisaly din Arabia Saudită, iar la naţionala Siriei are 68 de partide și 11 goluri marcate.

Bine ai venit, Mahmoud Al-Mawas!, se spune în comunicatul moldovenilor.

Citește și EXCLUSIV | Reacția vicecampioanei Ioana Gheorghe, la decizia COSR: “Se vede o schimbare!”. Mesajul dur pentru Federația Română de Bob și Sanie

 

 

realitatealiga 1valeriu iftimeMahmoud Al-Mawasfc botosani
eriksen3

Pompiliu Popescu, despre starea de sănătate a lui Eriksen: „Are o afecțiune cardiacă!”

eriksen1

Primele reacții după ce Eriksen s-a prăbușit pe teren: „Haide Chris, fii puternic!”