Uluitor! După Arsenal, englezii scriu că și Liverpool a pus ochii pe Ianis Stoica. Toate detaliile

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 27 noiembrie 2021, ora 22:36,
Sursă foto: Facebook/ Echipa națională de fotbal a României
Sursă foto: Facebook/ Echipa națională de fotbal a României

Apar tot mai multe informații despre interesul marilor echipe din Premier League pentru atacantul de doar 18 ani al lui Gigi Becali!

Ianis Stoica a avut parte de un sezon reușit în tricoul roș-albaștrilor, iar evoluțiile sale pare că le-au atras serios atenția cluburilor din străinătate. După ce patronul FCSB-ului a anunțat zilele trecute că Arsenal Londra a intrat deja pe fir pentru transferul jucătorului, acum, englezii mai aruncă o bombă.

Astfel, potrivit informațiilor Liverpool.com, formația lui Jurgen Klopp urmărește cu atenție întreaga piață de transferuri și nu este exclus să intre curând în cursa pentru jucătorul de la FCSB. Totodată, conform sursei menționate anterior, „cormoranii” sunt impresionați de cifrele lui Ianis Stoica din actualul sezon, dar și de calitățile fizice pe care le deține acesta, în ciuda vârstei sale fragede.

„Este foarte versatil, simțindu-se bine în toate cele trei poziții din atac, dar și la mijlocul terenului. Cu un lot subțire la mijloc, doar cu Mohamed Salah, Sadio Mane și Roberto Firmino, peste care trec anii, adolescentul ar putea ajuta la rezolva mai multe minusuri deodată.

Când un club din Premier League își dorește un talent dintr-o țară aflată pe locul 26 în clasamentul UEFA al coeficienților, nu există jucător netransferabil. Liverpool sau Arsenal ar putea găsi prețul corect, dacă vor dori să realizeze transferul””, au notat englezii.

Gigi Becali, despre oferta lui Arsenal pentru Ianis Stoica

”Eu la ora asta am 7.5 milioane de euro (n.r. oferta) pe Ianis Stoica. (Reporter: De la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r dintr-un viitor transfer)”, spunea zilele trecute Gigi Becali, pentru as.ro.

Citește și ALERTĂ LA FCSB! UN TITULAR S-A ACCIDENTAT ȘI NU A FĂCUT DEPLASAREA LA CRAIOVA

arsenaliani stoicaliverpoolrealitateafcsb