Un antrenor din SuperLiga a murit. Avea doar 52 de ani

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat miercuri, 22 martie 2023, ora 11:50,
John Ene
John Ene

John Ene, în vârstă de 52 de ani, fost antrenor în SuperLiga în sezonul trecut, la Academica Clinceni, a murit în această dimineață.

Din primele informații, John Ene a suferit un infact în somn, fiind găsit fără suflare în această dimineață de către fiul lui minor.

John Ene a început sezonul 2021-2022 al Ligii 1 ca antrenor de portari în staff-ul lui Ilie Poenaru, iar în timpul campionatului a activat și ca antrenor principal interimar, timp de 5 etape, după ce Ionuț Chirilă a părăsit echipa. A obținut o singură victorie, 1-0 cu Dinamo, în rest au fost 4 eșecuri.

John Adrian Ene a fost portar la Steaua, club care l-a format ca junior în 1989, apoi la Ceahlăul, FC Brașov. A evoluat și în Albania, pentru un an. La 37 de ani, John Ene și-a încheiat cariera de fotbalist la Dunărea Giurgiu.

În ultima perioadă, John Ene ajuta clubul sportiv FC Olympico Real Dragomirești, acolo unde evolua fiul său.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag. Nu îmi vine a crede. Aseară ne-am salutat și astăzi s-a întâmplat asta… Of, Doamne! Îți mulțumesc pentru toate vorbele bune și tot ce m-ai învățat.

Îmi este greu să spun asta, prieten drag. Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris Ionuț Teodorov pe Facebook, cel care deține clubul unde joacă fiul lui John Ene.

realitateaacademica clincenijohn eneionut chirilarealitatea.netsuperligaDunărea Giurgiu