Un argentinian trecut prin Liga 1, dezvăluiri cutremurătoare despre dispariția lui Maradona: „Toată lumea e distrusă aici!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 26 noiembrie 2020, ora 17:11,
maradona (1)

Dispariția lui Diego Armando Maradona a lăsat un gol imens în inimile tuturor iubitorilor de fotbal, iar Argentina este în aceste momente distrusă de pierderea idolului ei!

În cursul zilei de ieri, publicația argentiniană Clarin a dat una dintre cele mai grele vești din istoria fotbalului, decesul lui Diego Armando Maradona. Legenda sportului “rege” s-a stins din viață la doar 60 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Fostul fotbalist suferise și o intervenție pe creier la începutul acestei luni, deoarece a fost nevoie de îndepărtarea unui cheag de sânge.

Fostul jucător argentinian trecut prin Liga 1, Pablo Brandan, a vorbit despre situația din acest moment din țara sa natală, acolo unde oamenii sunt pur și simplu dărâmați de pierderea marelui lor idol.

Toată lumea e distrusă aici, nu putem să credem. Am văzut oamenii că plângeau pe stradă, imediat după ce s-a aflat c-a murit. El a avut multe probleme, a ieșit din toate bine. Asta, ultima, a fost cea mai grea.

A avut o intervenție acum trei săptămâni, a avut o refacere bună, dar ceva nu a fost bine, ceva nu s-a regenerat. Asta i-a provocat ceva cardiorespirator!, a declarat Pablo Brandan, pentru Digi Sport.

Maradona se pare că ar fi murit în somn, după ce a suferit o insuficiență cardiacă acută. Experții medico-legiști au efectuat autopsia lui Diego Armando și au prezentat primul raport cu privire la decesul argentinianului.

La un pacient cu cardiomiopatie dilatată, insuficiență cardiacă cronică congestivă care a cauzat edem pulmonar acut, potrivit publicației Ole.

Mai jos puteți urmări imagini live din Argentina.

Citește și “Țețe” Moraru e categoric: ”Hagi a fost un mare jucător, dar Maradona a fost șeful fotbaliștilor din toate timpurile!”

maradonabrandandeclaratiirealitatea
gigi-becali-fcsb

Gigi Becali, gata să doboare orice record în Liga 1: „Vreau să fac un miliard în 10 ani!”

dragusin

O nouă ofertă pentru Radu Drăgușin! Intenția clară a fundașului român