Un celebru sportiv, prădat de hoți în propria locuință. Aceștia l-au amenințat pe el și pe familia sa cu cuţitul

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 09 decembrie 2021, ora 00:16,
HOȚI. Foto: Profimedia
HOȚI. Foto: Profimedia

Ciclistul britanic Mark Cavendish (36 de ani) a fost agresat de patru bărbaţi înarmaţi în timpul unei spargeri la locuinţa sa, la 27 noiembrie, informează bbc.com, citat de News.ro.

Sportivul, soţia sa Peta şi copiii lor au fost ameninţaţi cu cuţitul de către cei patru bărbaţi. Sportivul suferise recent, la 21 noiembrie, două fracturi la coaste şi avea un plămân afectat puternic după o căzătură.

Agresorii au furat o valaiză Louis Vuitton şi două ceasuri valoroase. Bărbaţii încă nu au fost prinşi de poliţişti. Cavendish a povestit incidentul pe Twitter.

Printre lucrurile luate de ei s-au numărat două ceasuri de mare valoare sentimentală. Însă ceea ce este muult mai rău este că ni s-au luat simţul siguranţei, intimităţii şi demnitatea pe care oricine are dreptul să le aibă în propria casă. Efectul pe care acest coşmar l-a avut asupra familiei mele este dureros de evident, aşa că îi rog pe toţi cei care ar putea să ne ajute cu informaţii să  sune la 101”, a scris sportivul.

Citește și DRAMA PRIN CARE TRECE O JUCĂTOARE A NAȚIONALEI FEMININE DE HANDBAL A ROMÂNIEI: „AM SPERAT CĂ AM SĂ TE MAI VĂD”

Mark Cavendishhotilocuintabiciclistcasa