Un club de tradiție din Italia are un președinte în vârstă de 27 de ani

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 26 octombrie 2018, ora 22:06,
inter-presedinte
inter-presedinte

Internazionale Milano a anunţat că Steven Zhang, în vârstă de 27 de ani, este noul președinte al clubului. Zhang este fiul proprietarului chinez al grupării din Serie A.

Steven Zhang îi succede lui Erick Thohir, care era în funcţie din 2013.

Sunt extrem de mândru să conduc acest club către o nouă eră. Simt responsabilitatea de a satisface pasiunea a milioane de fani din întreaga lume. Sunt pregătit să accept provocarea în anul cu numărul 110 din istoria acestui club prestigios. Vom continua să ne concentrăm atenția pe performanța sportivă. Echipa va avea toată susținerea necesară pentru a concura și a avea succes la cel mai înalt nivel, atât intern, cât și internațional. Totodată, trebuie să ne amintim că Inter nu înseamnă doar fotbal. Vom continua să promovăm valori precum competiția onestă, fair play-ul și sportivitatea„, a spus Zhang pentru site-ul oficial al clubului.

1️⃣?⚫️?#StevenIsHere

Publicată de Inter pe Vineri, 26 Octombrie 2018

Steven Zhang a studiat finanţe şi economie, fiind considerat unul dintre cei mai influenţi tineri oameni de afaceri din China. În prezent, este președintele grupului Suning International.

The club, its people and the city have been waiting for you.Welcome, President Zhang.#StevenIsHere

Publicată de Inter pe Vineri, 26 Octombrie 2018

Internazionale Milano este a treia clasată în Serie A, cu 19 puncte, la două lungimi de Napoli și la șase de liderul Juventus Torino.

În Liga Campionilor, Inter se află pe locul doi în Grupa B, cu șase puncte după trei runde.

italiainter milanochinezserie aSteven Zhangpresedinte