Un cunoscut român dă de pământ cu protestatarii anti Covid-19: „Am simțit pe propria piele. Masca are rolul ei.”

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat joi, 24 septembrie 2020, ora 16:02,
protestatari, masca, coronavirus, covid-19

Un fost mare arbitru român a dezvăluit că a reușit să evite în ultimul moment infectarea cu coronavirus prin respectarea măsurilor impuse de autorități.

Cristi Balaj, actualul președinte al Agenției Naționale Anti-Doping, a declarat că a fost foarte aproape să se infecteze cu noul virus, dar datorită respectării cu strictețe a regulilor impuse în această perioadă a scăpat fără a avea vreo problemă.

Fostul arbitru spune că a avut o întâlnire cu Gică Popescu, președintele celor de la Viitorul Constanța, chiar înainte ca fostul internațional să fie depistat pozitiv, acum două săptămâni. Ulterior, „Baciul” a acuzat dureri de cap și frisoane, iar apoi virusul i-a atacat și plămânii.

Vorbim de cifre record în România, sunt aproximativ 1700 de cazuri. Ce s-ar fi întâmplat dacă nu existau aceste reguli. Am văzut că sunt unii care protestează, se întreabă de ce poartă unii mască. E ușor să protestezi, să condamni, dar acele persoane care decid încearcă să găsească un echilibru.

Am simțit pe propria piele. Nu îl văzusem pe Gică Popescu de foarte mult timp, eram la Guvern, și am intrat la el în birou. Încă nu venise. Când am coborât, i-am văzut mașina și mi s-a spus că tocmai apăruse.

Citește și Cum poate arăta FCSB diseară după ultimele transferuri! Noi improvizații în echipa de start

M-am întors, pentru că îmi era dor de el. Am stat de vorbă 15 minute, am păstrat distanța și am purtat mască tot timpul. La două ore după ce am părăsit biroul lui, am aflat că primise testul pentru coronavirus și era pozitiv.

gică-popescu-viitorul

Chiar mi-am zis: ‘Cât ghinion să am?! Nu l-am mai văzut de două luni și chiar acum ne-am întâlnit’. Am păstrat distanța atunci, am folosit și un gel dezinfectant amândoi, iar testul meu a fost negativ. Iată că masca are rolul ei. Ajută, uite că ajută!, a declarat Cristi Balaj la PRO X.

Citește și Fanii FCSB, mesaj emoționant pentru jucători: “Credem în voi, diseară faceți o minune!”

realitateagica popescucovidcristi balajcoronavirusmascaprotestatari
Arnautovic

Federaţia din Macedonia de Nord reacţionează după gestul lui Arnautovic: ,,Am trimis solicitare la UEFA”

gigi-becali-patron-fcsb

Motivul pentru care FCSB nu reușește să facă mai mult în Liga 1: „Are un patron care vrea să conducă tot!”