Un dinamovist, mesaj de la mii de km depărtare: „Am fost și-am rămas „câine roșu” pe viață”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 28 martie 2020, ora 17:56,
penedo

Fostul portar al câinilor, Jaime Penedo, trăiește din Panama spaima provocată de coronavirus. 

Maladia a ajuns și în America Centrală, dar efectele ei nu sunt nici pe departe cele provoacate în Europa. Totuși fostul portar și-a luat măsuri de precauție.

„Situația este nasoală, am intrat în carantină totală, dar oamenii nu dau importanță la acest lucru. Ceea ce este îngrijorător, nu? Tot ce se încearcă este să se minimizeze contactul între persoane și să nu se afecteze prea mult sistemul de sănătate.

Aici, în Panama, încă ne este bine. Sunt cu familia, în casă, în carantină și așteptăm să treacă totul. Săptămâna aceasta este vitală, este esențială, pot apărea multe infectări. Dar așteptăm să treacă. Aici, toți împreună, rugându-ne”, a spus Penedo într-un interviu acordat gsp.ro.

Goalkeeperul s-a retras din activitate după 2 ani în care a îmbrăcat tricoul alb-roșu. Și a rămas cu sufletul în Ștefan cel Mare.

„Urmăresc activitatea acestei formații care a rămas în sufletul meu. Știu că nu a trecut prin pasaje bune, dar, ca orice pe lumea asta, are capacitatea de a renaște. Suporterii vor fi forța ce vor trage clubul în sus. Am petrecut momente de neuitat în România datorită fanilor. Pentru ei mi-am prelungit o dată contractul. Voi spune mereu cu mândrie că am fost și-am rămas „câine roșu” pe viață”, este dovada de atașament arătată de Penedo.

CITEȘTE ȘI –>> L-au acontat! Echipa la care ajunge Răzvan Marin în această vară

penedocoronavirusdinamopanama
PaulAnton

Paul Anton, tot mai aproape de o plecare de la Dinamo: ,,E greu de ţinut”

CSUCraiova1

OFICIAL | Mișcări de trupe la CSU Craiova! Trei plecări și patru jucători noi sub comanda lui Ouzounidis