Un fost antrenor de la FCSB, propus la națională: ”De ce nu? E un antrenor bun!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 27 septembrie 2022, ora 20:03,
România. Foto: Profimedia
România. Foto: Profimedia

Edi Iordănescu este antrenorul României, dar nu se știe dacă va mai continua. Ilie Stan a fost propus pentru postul de selecționer.

”De ce să nu merite și Ilie Stan o șansă? Dacă nu mă înșel, la 33 de ani a fost secundul lui Anghel Iordănescu la națională. De ce nu? E un antrenor bun și eu îi doresc tot binele din lume. Să dea Dumnezeu să ajungă foarte, foarte sus. Acum e în Oman”, a declarat Robert Panduru la ProSport SPECIAL.

Iosif Rotariu a dezvăluit cine a fost cel mai bun jucător al României din ultimele două meciuri: ”A jucat excelent!”

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A. Iosif Rotariu a dezvăluit că Ionuț Radu a fost cel mai bun jucător al nostru din ultimele două meciuri.

”Ei au venit în excursie, ce chef mai aveau, erau pe primul loc, apoi au plecat direct la cluburile la care joacă. Bosnia e o echipă foarte bună.

Am avut o campanie slabă, sub orice critică. Cei mai buni de la noi au fost portarii. Cine a fost cel mai valoros tricolor din ultimele două partide? Ionuț Radu, excelent în ambele meciuri”, a declarat Iosif Rotariu, pentru Sport.ro.

romaniafcsbIlie Stan