Un fost fotbalist de la FCSB, optimist după meciul cu Slovan: „Gigi Becali a descoperit niște jucători valoroși”

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 12:14,
perianu-fcsb-slovan

Bănel Nicoliță, fost jucător la FCSB în perioada 2004-2011, a declarat că în ciuda eliminării de aseară din Europa, există și părți bune pentru echipa lui Gigi Becali.

FCSB a părăsit aseară Europa League după eșecul suferit la Giurgiu, scor 0-2, contra cehilor de la Slovan Liberec, meci care a contat pentru turul trei preliminar al Europa League. Cu un lot slăbit considerabil de focarul care a lovit din plin echipa lui Gigi Becali, bucureștenii au fost nevoiți să improvizeze din nou în echipa de start, unde căpitan a fost Ovidiu Perianu, un tânăr de la academia roș-albaștrilor.

Bănel Nicoliță este de părere că în ciuda eliminării de aseară, cei de la FCSB ar trebui să găsească și lucrurile pozitive după această partidă, iar unul dintre ele îl reprezintă evoluțiile consistente ale tinerilor în aceste ultime meciuri disputate.

Citește și EXCLUSIV | Jucătorul care a impresionat în meciul cu Slovan Liberec: „El e viitorul căpitan de la FCSB!”

„Copiii mi s-au părut foarte buni, de viitor și cu siguranță vor ajunge mari dacă vor rămâne serioși. E clar că s-au autodepășit. A fost șansa lor și unii poate chiar au profitat. Steaua s-a concentrat tot timpul pe ambele și pe campionat și pe Europa. Nu cred că și-ar fi dorit să rămână doar pe campionat, dar asta e viața. Acum, cu siguranță, baza va rămâne campionatul. Se vor gândi foarte serios la titlu.

Gigi Becali cred că a trăit intens, dar cu ocazia acestui meci cred că a descoperit niște jucători cărora trebuie să le dea încredere. Vă dați seama că nici pentru el nu este ușor să iasă din Europa”, a spus Bănel Nicoliță pentru ProSport.

Fostul mijlocaș al celor de la FCSB a declarat că în afara tinerilor care l-au impresionat în meciul de aseară, mai are și alți favoriți la echipa lui Gigi Becali.

„Am doi jucători de suflet: Tănase și Coman, pe care îi cunosc și am jucat alături de ei. Coman a debutat cu mine și Tănase este ca fratele meu mai mic. Dennis Man e într-o formă foarte bună, a demonstrat că merită 10 milioane cât se cere pe acest copil, chiar îmi place cum joacă și cred că la momentul ăsta poate să devină numărul 1”, a mai spus Bănel Nicoliță.

Citește și FCSB, probleme financiare după eliminarea cu Slovan! “N-au viață ușoară!”

Europa Leaguerealitateafcsbbanel nicolitagigi becali
Poli Timisoara

EXCLUSIV | Avertisment pentru ASU Poli Timişoara: ,,La numele acesta nu poţi sta mult în Liga 2”

dumitru-dragomir-3

Dragomir a identificat vinovatul în cazul gloriilor fără invitație la oficială: „O umilință mai mare nu am trăit”