Un fost fotbalist de Liga 1 a făcut infarct pe teren și se află în stare gravă

Articol de Dan Istratie - Publicat marți, 27 septembrie 2022, ora 09:45,
alexandru vagner
alexandru vagner

Alexandru Vagner (33 de ani), fost fotbalist în Liga I, a suferit săptămâna trecută un infarct, în timpul unui antrenament. După ce jucase la Bistrița, FC Brașov, Concordia sau Petrolul,, el se retrăsese din fotbal și se apucase de poker profesionist. Acum, plănuia să revină pe teren și se pregătea cu Inter Cristian, formație din Liga a 4-a.

Recent, în timpul unui antrenament, Vagner a acuzat probleme medicale și s-a prăbușit pe teren în drumul spre vestiare, anunță Monitorul Express. Un paramedic SMURD a sosit pentru a-i acorda primul ajutor, ulterior venind și ambulanța. După aproximativ o oră, Vagner a fost stabilizat și transportat de urgență la spital, unde se află în stare critică scrie și gsp.ro.

„În iarnă dorea să revină pe teren și să joace la noi. Dorea doar să facă mișcare, nimic mai mult“, au spus oficialii formației Inter Cristian.

În 2018, Vagner a renunțat la fotbal și s-a dedicat pokerului. În ultimele luni, se pare că acesta a acuzat o stare de oboseală din cauza nopților nedormite și ar fi apelat tot mai des la băuturi energizante.

„Nu mai vedeam nici un viitor în fotbal. Ce să fac? Să trăiesc de pe o zi pe alta? Ajunsesem să am doar bani de mâncare! Apoi, episoadele Concordia Chiajna şi FC Braşov m-au determinat să renunţ. Am fost păcălit, umilit. Ajunsesem să nu mai dorm noaptea de stres! Avantajul la poker este că nu ai un şef, îţi faci programul cum vrei”, spunea Vagner în momentul retragerii.

De-a lungul carierei, Vagner a jucat la Gloria Bistrița, Minaur Baia Mare, Forex Brașov, FCM Tg. Mureș, FC Brașov, Chiajna, și Petrolul. Și-a încheiat cariera în 2018, după un an la SR Brașov.

alexandru vagnerinfarctrealitatea.netrealitatea