Un fost golgheter al PSG s-a propus la Barcelona, în locul lui Suarez

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat luni, 14 septembrie 2020, ora 17:58,
messi suarez
messi suarez

Edinson Cavani (33 de ani) este în căutarea unei noi echipe, după ce a plecat liber de contract de la PSG. Atacantul uruguayan i-a cerut agentului său să rezolve o mutare la FC Barcelona, care caută un înlocuitor pentru Luis Suarez.

Cavani nu a ajuns la un acord cu Atletico Madrid și Benfica, grupări cu care a negociat în ultimele luni. Uruguayanul știe că perioada de transferuri expiră pe 5 octombrie și a încercat să-i convingă pe conducătorii Barcelonei să îi ofere un contract.

Edinson Cavani vrea un contract pe doi ani la Barcelona și un bonus de câteva milioane de euro la semnătură, potrivit presei catalane.

Potrivit jurnaliștilor de la SportCavani s-a propus de două ori la Barcelona în ultimele săptămâni. Răspunsul catalanilor a fost însă, în ambele dăți, același: ”Nu!”.

Barcelona își dorește un atacant mai tânăr, pentru înlocuirea lui Luis Suarez (33 de ani), care nu este pe placul noului antrenor Ronald Koeman.

Edinson Cavani valorează 20 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt. De-a lungul carierei, el a jucat la Danubio, în țara natală, apoi la PalermoNapoli și PSG.

Edinson Cavani a fost golgheterul Ligue 1 în 2017 și 2018.

transferedinson cavaniluis suarezsuarezbarcelonacavaniPSG