Un fost jucător a lui Dinamo își cere drepturile: „I-am notificat, dacă nu plătesc vor fi depunctați”

Articol de Valentin Walter - Publicat duminică, 22 noiembrie 2020, ora 14:30,
dinamo conducere

Fostul jucător al lui Dinamo, Valentin Lazăr (31 ani), a vorbit despre situația dramatică din „Ștefan Cel Mare”.

Fostul mijlocaș al „câinilor” a declarat că i-a notificat pe spanioli pentru datoria pe care o are de recuperat de la clubul din „Ștefan Cel Mare”.

„Eu am făcut doar o notificare, ei au 10 zile să îmi spună ce se va întâmpla cu suma de bani pe care o am de primit. Aștept să îmi dea avocatul un răspuns. Din câte știu, dacă nu plătesc până la finalul lunii vor fi depunctați și nu cred că vor lua licența sezonul viitor. Eu le-am făcut doar o notificare, pe baza licenței. Restul jucătorilor au procesele pe rol de câteva luni”, a declarat Lazăr, pentru DigiSport.

Vali Lazăr a spus că vorbește cu foștii colegi de la Dinamo și aceștia sunt foarte dezamăgiți că nu s-au rezolvat problemele financiare.

„Vorbesc cu Puljic săptămână de săptămână. E dezamăgit, a crezut că se vor rezolva problemele astea în momentul în care a venit noua conducere, dar cred eu că restanțele salariale sunt chiar mai mari acum, mai mult de 3 luni de zile. Majoritatea jucătorilor care au plecat mă sună să mă întrebe dacă eu am încasat banii, pentru că ei se judecă și au procese pe rol.” a declarat Lazăr pentru sursa citată.

Citește și Variantă șoc pentru ca Dinamo să scape de probleme: “Uneori e mai bine să tai din rădăcină și pleci de la Liga 5”

 

realitatealiga 1valentin lazardatorii dinamodinamo bucuresti
brazilia

VIDEO | EURO 2020 are de azi-noapte concurență! Copa America a debutat pe tărâm brazilian cu o victorie clară a gazdelor

Tennis: French Open

Dedicația specială făcută de campioana de la Roland Garros: „Libuse Safrankova”