SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Un fost jucător al FCSB-ului, anunț tranșant: „Steaua trebuie să joace în Ghencea!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 12 septembrie 2021, ora 16:25,
Sursa- AS47/Facebook
Sursa- AS47/Facebook

Noua arenă a Stelei a fost inaugurată la începutul lunii iulie, iar în momentul de față CSA Steaua este singura echipă care evoluează în Ghencea!

După ce clubul patronat de Gigi Becali a depus oficial cerere pentru a juca pe noul stadion din Ghencea, spiritele dintre cele două părți s-au intensificat și mai tare. La scurt timp după anunțul patronului de la FCSB, fanii din Peluza Sud au postat mai multe bannere, prin care au transmis clar că elevii lui Edi Iordănescu nu au ce căuta acolo.

Cu toate acestea, Raul Rusescu, omul de gol al FCSB-ului din anii precedenți, consideră că războiul dintre cele două grupări nu va ajunge nicăieri. Totodată, atacantul în vârstă de 33 de ani a mărturisit că ultimii care vor avea cuvântul vor fi cei care administrează noul „templu al fotbalului românesc”.

„În privința conflictului dintre CSA Steaua și FCSB eu cred că am fost foarte clar. Nu știu la ce consens se poate ajunge. Opinia mea pe acest subiect a fost tot timpul scurtă și la obiect. E păcat. Steaua (n.r. FCSB) trebuie să joace în Ghencea. Dacă cei care administrează stadionul asta decid nu avem ce face. Cred că ar fi frumos ca Steaua (n.r. FCSB) să evolueze acolo”, a spus Rusescu, potrivit Fanatik.

Citește și RAUL RUSESCU A PREFAȚAT DERBY-UL DINTRE FCSB ȘI DINAMO! DUELUL DE CARE ÎȘI ADUCE AMINTE CU PLĂCERE

stadion Ghenceafcsbraul rusescurealitateadeclaratii