Un fost jucător al lui Dinamo îl pune la zid pe Cortacero: „Nu are ce căuta la clubul ăsta!”

Articol de Valentin Walter - Publicat miercuri, 03 februarie 2021, ora 18:19,
MihaiPopescu

Mihai Popescu, fostul jucător al lui Dinamo, a vorbit despre situația dramatică prin care trece clubul din „Ștefan Cel Mare”.

Fundașul central în vârstă de 27 ani a mărturisit că a fost sfătuit de suporterii acționari ai clubului să își depună memoriu pentru a-și recupera restanțele salariale. Acesta a primit garanția din partea fanilor din programul DDB că își va primii banii.

„Sunt și eu unul din acești foști jucători ai clubului care au de primit ceva restanțe, dar am vorbit cu oamenii din DDB și am promisiuni că îmi voi primii banii și asta mă face să stau liniștit, pentru că îi cunosc, văd ce au putut să facă, văd că au plătit atâtea restanțe și atâtea probleme ce s-au strâns pe timpul acestor 6 luni și lucrul ăsta îmi dă speranțe că îmi voi primi și eu restanțele. Chiar dacă am de așteptat până se reglează toate conturile cu jucătorii actuali, sau staff, tot ce trebuie pentru a salva clubul, după ce se rezolvă toate treburile astea nu am nici o problemă să aștept.

Tot împins de ei am depus memoriu, pentru că mi-au spus să fac lucrul ăsta ca să știe exact ce au de plătit, dar în momentul de față din ce am văzut a fost respins memoriul și nu vreau să merg mai departe la recurs, tocmai de asta nu vreau să continui, pentru că am discutat cu cei din DDB și am promisiuni că îmi voi primi banii”, a declarat Mihai Popescu pentru ProSport.

Citește și Nu se plânge de bani, dar îi arată cu degetul pe spanioli: ,,Se adună 6-7 luni și nu e normal”

Mihai Popescu speră ca actionarul majoritar Pablo Cortacero să plece din „Ștefan Cel Mare” și să lase clubul în mâinile suporterilor.

„E un lucru de nedescris cu acest Cortacero. Sper să își dea și el seama într-un final că nu are ce căuta în clubul ăsta. A făcut numai rău de când a venit, numai minciuni. Sper să realizeze că e momentul să renunțe la acest proiect și să ofere clubul suporterilor, pentru că sunt mult mai în stare de a-l salva decât el”, a declarat Mihai Popescu pentru sursa citată.

Citește și EXCLUSIV | A jucat la Steaua și la Dinamo, dar este categoric: “Dinamo mi-a rămas în suflet. Poate ajunge în play-off”

 

 

 

 

mihai popescucortacerodinamorealitateasportivaliga 1