Un fost jucător de la FCSB vrea să scrie istorie în calitate de antrenor al bucureștenilor: „Aş fi dispus să încep la ei!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023, ora 12:40,
bourceanu fcsb
bourceanu fcsb

Alexandru Bourceanu, fostul mijlocaș român, este foarte aproape de a deveni antrenor cu acte în regulă.

Fostul jucător al FCSB-ului a vorbit recent despre echipa lui Gigi Becali. Se pare că nu ar refuza să-i antreneze pe bucureșteni.

„Aş fi dispus să încep la ei!”

„Da. Aş fi dispus să încep la FCSB. Încerc să nu mă mai mint pe mine. Ce spun oamenii, e problema lor. Am zis că nu am de ce să nu mai mint şi să nu mă mai mint pe mine. Dacă te minţi pe tine, e chiar trist. Suporterul înfocat merge dimineaţa la muncă şi îşi aşteaptă banii la finalul zilei şi aşteaptă ca antrenorul să muncească gratis. În primul rând, toţi muncim pentru bani. Eu ştiu care este rolul meu ca antrenor. Când jucătorii au o problemă, eu trebuie să vin cu o soluţie.Atâta timp cât ei se descurcă, eu stau pe bancă.

Nu ţip la ei, nu îi înjur, stau pe bancă. În momentul în care jucătorii au o problemă, eu sunt acolo să le ofer suport. Atâta timp cât jucătorii se descurcă pe teren, eu stau pe bancă. În momentul în care jucătorii au probleme, ultimul lucru pe care un antrenor ar trebui să îl facă ar fi să îi înjure şi să le spună că sunt proşti”, a spus Alexandru Bourceanu, potrivit as.ro.

alexandru bourceanufcsb