Un fost jucător din Ghencea este categoric: „Gigi Becali a salvat echipa Steaua, nu a tras brandul în jos!”

Articol de Valentin Walter - Publicat marți, 01 decembrie 2020, ora 13:38,
StelianStancu1

Fostul jucător al FCSB-ului, Stelian Stancu (39 ani), a vorbit despre războiul dintre Gigi Becali și MApN!

Stelian Stancu a vorbit despre situația din acest moment dintre FCSB și CSA Steaua. Fostul fotbalist a mărturisit că Gigi Becali a luat echipa cu acordul celor de la MApN.

 

„Pentru mine FCSB e Steaua. Dacă s-ar găsit o modalitate amiabilă ca cele două părți să se unească… Dacă domnul Gigi Becali a făcut ceva, a făcut cu acordul lor. Nu a luat echipa cu japca. Totul a fost făcut cu acordul lor. Și Armata a făcut parte din acel proiect al lui Gigi Becali pentru că dădeau stadionul.” a declarat Stelian Stancu pentru ProSport.

Fostul fundaș al Stelei a spus că Gigi Becali a salvat echipa în acel moment, deoarece clubul acumulase foarte multe datorii.

„Gigi Becali a salvat Steaua în acel moment pentru că echipa avea mari datorii. El a făcut lucruri bune, nu a tras brandul în jos. Nu știm ce se alegea de echipă dacă nu băga Gigi Becali bani. Suporterii care sunt cu CSA Steaua au fost lângă noi și ne-au susținut la meciuri. La fel și cei de la FCSB” a mai spus Stancu pentru sursa citată.

Stelian Stancu a jucat pentru Steaua București în perioada 2006-2007, reușind să bifeze 17 apariții în tricoul „roș-albastru” și un gol marcat.

FCSB este liderul Ligii 1 cu 27 adunate în 11 partide, în timp ce Clubul Sportiv al Armatei Steaua București evoluează în Liga a treia, unde ocupă primul loc, într-o serie din care mai fac parte FCSB 2, Dinamo 2 și Rapid 2.

Citește și Mihai Rotaru vrea cu orice preț să câștige campionatul! Budescu, principala țintă a oltenilor

 

gigi becalicsa steauarealitateafcsbStelian Stancu
Simon Kjaer

Dorin Goian, impresionat de Simon Kjaer, cel care i-a oferit primul ajutor lui Eriksen: ,,E lider, a demonstrat-o”

UEFA Euro 2020 football tournament, Finland vs. Denmark, Copenhagen – 12 Jun 2021

VIDEO | Fanii s-au dus la spitalul unde este internat Eriksen: ,,Un moment de groază pentru întreaga naţiune”