Un fost jucător important al lui Dinamo are încredere în spanioli: „Probabil că au un plan și o vor scoate la capăt!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 24 noiembrie 2020, ora 11:17,
cortaceroo

Situația de la Dinamo este în aceste momente una incertă, iar datoriile clubului sunt foarte mari, chiar și după venirea noilor investitori spanioli, care nu au virat niciun ban în conturile clubului!

Dinamo are mari probleme și în acest sezon de Liga 1, fiind în partea de jos a clasamentului, departe de locurile fruntașe. În afara faptului că echipa a reușit în etapa trecută primul succes după șase meciuri fără victorie în campionat, dinamoviștii se confruntă și cu mari probleme financiare, care le pot aduce într-un final depunctarea.

Fostul jucător al „câinilor”, Gabriel Torje (31 de ani), a vorbit despre situația de la Dinamo și este de părere că noii acționari ai clubului vor rezolva problemele de la echipă și lucrurile se vor așeza în cele din urmă.

„Nu știu ce să cred de Dinamo, sunt probleme financiare. N-am vorbit cu nimeni de acolo, știu că sunt anumite datorii, din ce am citit în presă. Dacă nu vor fi plătite datoriile, echipa va fi depunctată, iar dacă se va ajunge la depunctare, e clar că urmează să fie retrogradată echipa.

Vă dați seama că e dureros pentru toți cei care au avut parte de meciuri la Dinamo. E dureros, dar eu cred că nu se va ajunge la faliment. Așa mă gândesc, probabil că au un plan cei care au venit acum în conducere și o vor scoate la capăt. N-am vorbit cu nimeni de la Dinamo.”, a spus Gabi Torje pentru Digi Sport.

Gabriel Torje a evoluat pentru Dinamo București între anii 2008-2011, respectiv în anul 2018 și a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei la acea vreme. În prezent, mijlocașul în vârstă de 31 de ani evoluează în Grecia, la formația AEL 1964 FC.

Citește și Suma care trebuie achitată urgent de către spanioli pentru a evita depunctarea lui Dinamo!

declaratiiTorjeliga 1dinamorealitatea
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”