Un jucător de la Craiova, dorit cu insistenţă: „Îl iau şi dacă vine Mourinho!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 15:31,
BurlaculaCraiova

Concordia Chiajna insistă pentru transferul lui Andrei Burlacu, de la Universitatea Craiova. Atacantul evoluează acum la echipa a doua a Universităţii, în Liga 3.

Burlacu a evoluat în prima parte a anului la Concordia Chiajna, sub formă de împrumut. Preşedintele Cristian Tănase a dorit să îl transfere în vară, dar s-a lovit de refuzul antrenorului plecat între timp de la echipă, Florin Bratu.

„Pe Burlacu nu l-a vrut Bratu. Mie mi-a plăcut foarte mult de Bulacu, un jucător tânăr. El a vrut să vină la noi, deși avea oferte de la Botoșani. La Chiajna s-a simțit respectat, dar antrenorul Florin Bratu nu l-a mai dorit la echipă. A spus că nu-l poate ajuta în obiectivul clubului.

În iarnă poate veni și Mourinho antrenor la Chiajna, eu vă spun că-l iau pe Burlacu fără să mai întreb antrenorul. Ar fi prima dată când fac ceva fără acordul antrenorului. Dacă am luat jucători acceptați de antrenori ce am făcut? Vă repet, dacă în iarnă pot să-l iau pe Burlacu îl iau cu orice risc, chiar dacă Mourinho ar veni la echipă” – a declarat Cristian Tănase pentru Pro Sport.

Andrei Burlacu este evaluat la 200.000 de euro pe site-urile de specialitate. În acest moment, golgeterul echipei a doua a Universităţii Craiova este accidentat.

transferANDREI BURLACUflorin bratuuniversitatea craiovaChiajnacristi tănase
Dinamo Bucharest v IFK Kristianstad handball game, EHF European League, Bucharest, Romania – 16 Feb 2021

Ce șanse are Dinamo să primească un wildcard pentru a participa în Liga Campionilor

Becali palme

Gigi Becali a transferat un nou atacant la FCSB! Fotbalistul vine din Liga 1