Un membru al Generației de Aur, după ce s-au decis controale ANAF la FRF: „Milioanele de euro se duc în salariile angajaților!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020, ora 13:23,
frf

În cursul zilei de ieri, ministrul Finațelor Publice, Sorin Cîțu, a declarat că va trimite controale din partea ANAF la sediul FRF, după ultimele informații apărute în spațiul public!

După ce timp de mai multe săptămâni, în platoul emisiunii Realitatea Sportivă au fost invitați mai mulți oameni din lumea fotbalului românesc, care au dezvăluit presupusele nereguli de la FRF, ministrul Finanțelor Publice, Sorin Cîțu, a dispus controale din partea Agenției Naționale de Administrare Fiscală la sediul Federației Române de Fotbal.

Fostul membru al Generației de Aur, Florin Prunea, a fost unul dintre oamenii care au sesizat în exclusivitate la Realitatea Sportivă, în urmă cu câteva săptămâni, neregulile făcute de actuala conducere a FRF, și a cerut și el, alături de mulți alții, controlarea banilor de la federație. Acum, fostul portar susține inițiativa propusă de Sorin Cîțu și este de părere că oamenii legii vor scoate la lumină toate ilegalitățile.

florin-prunea

„Din ceea ce se vorbește, se pare că sunt probleme destul de mari și ele au fost semnalate de-a lungul timpului de către mulți oameni din fotbal. Banii care vin de afară nu ajung unde trebuie, milioane de euro care se duc numai în salarii, prime și diurne ale celor care lucrează la nivelul de sus, pentru că restul de jos sunt salarii mizerabile în FRF. Banii în loc să se ducă pentru ce vin ei, pentru dezvoltarea fotbalului, ei se duc în alte buzunare decât ar trebui. Și atunci, desigur că autoritățile trebuie să scoată la lumină aceste nereguli. Salut inițiativa domnului ministru Cîțu. Nu are de ce să îți fie frică dacă totul e în regulă. De mult timp nu a mai avut cineva tupeul, ca să zic așa, să intre în profunzime în finanțele Federației. E bine că se întâmplă acest lucru. E ceva normal, cred eu.

Citește și EXCLUSIV | Cine se face ”vinovat” pentru controalele ANAF de la FRF! Ce club a sesizat autoritățile

Nu numai domnul Iacov nu a primit, mai sunt și alte cluburi care nu au văzut niciun ban.Banii s-au dat preferențial, știți foarte bine că așa se discută la FRF, ori ești cu noi, ori ești gunoi. Cu siguranță e așa, pentru că sunt conducători de club care sunt extrem de nemulțumiți de unde se duc banii care vin de la UEFA. Problemele financiare de la FRF sunt din ce în ce mai mari, cu oameni dați afară, oameni în preaviz, sponsori care fug!”, a spus Prunea pentru Pro Sport.

Citește și EXCLUSIV | Mesaj mobilizator pentru fanii lui Dinamo: “Doar în voi mai este speranța!”

realitateadeclaratiipruneacontroale anaffrf
chivu

Cristi Chivu, gata să înceapă o nouă provocare! Unde poate antrena fostul căpitan al naționalei

French Open Tennis, Day Fourteen, Roland Garros, Paris, France – 12 Jun 2021

Roland Garros 2021. Barbora Krejcikova s-a impus pe zgura pariziană