Un mijlocaș care abia a plecat de la FCSB a semnat cu Rapid

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat luni, 29 mai 2023, ora 15:08,
oaida bucurie
oaida bucurie

După doar câteva zile de la despărțirea de FCSB, mijlocașul Răzvan Oaidă a semnat cu Rapid.

„Mă bucur să mă aflu aici. Pentru mine este o emoție specială, o bucurie. Mă bucur să fiu în Giulești. Când a venit oferta de la Rapid am fost încântat, am primit foarte bine această ofertă.

Impresarul meu m-a contactat, mi-a spus despre ce este vorba. M-a încercat un sentiment aparte în momentul în care m-am decis să merg la o rivală a fostei echipe. Cunosc acest club, știu că este un club foarte mare. Acesta este lucru care m-a motivat foarte tare.

Îmi doresc din tot sufletul ca suporterii să mă accepte, să mă primească bine. Sunt un jucător care întotdeauna a dat 100% și, cu siguranță, voi face același lucru și în Giulești. Am dorința de a reuși să bucur suporterii și să obținem rezultate.

Îmi aduc aminte și acum primul meci pe care l-am jucat împotriva Rapidului pe Giulești. A fost o atmosferă incredibilă, incendiară.

Pot să spun, cu toată sinceritatea, că a fost de două ori mai dificil să jucăm aici decât pe Arena Națională sau pe un alt stadion.

Faptul că Adrian Mutu este antrenorul echipei m-a influențat foarte tare. A fost antrenorul meu și la naționala de tineret. A fost un fotbalist excepțional, este un antrenor la fel de bun și asta m-a ajutat să iau această decizie și să fac pasul acesta.

Mă bucur să fiu aici. Sper ca suporterii să mă accepte și să ne susțină necondiționat.

Vom face tot ceea ce ține de noi să ne îndeplinim obiectivele”, a transmis Răzvan Oaidă, noul jucător al lui Rapid.

giulestirapidrazvan oaidafcsb