SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Un nou atac fără menajamente la adresa FRF: ,,Burleanu a făcut regulamentele cum l-a tăiat capul”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 26 iulie 2021, ora 13:23,
Razvan Burleanu. Foto: Alex Nicodim (Profimedia)
Razvan Burleanu. Foto: Alex Nicodim (Profimedia)

România U23 a trăit o umilinţă în al doilea joc de la Tokyo, unde a pierdut fără drept de apel în faţa Coreei de Sud, scor 0-4.

Florin Prunea, fost conducător la Dinamo, a reacţionat după acest eşec care a dus România pe ultimul loc în grupa de calificare.

Acesta spune că echipa din meciul cu Coreea de Sud nu reprezintă România, iar o vină majoră o are şi Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, pentru modul în care a gestionat relaţia cu echipele din Liga 1.

,,Am văzut iarași că portarul este cel mai bun jucător de la echipa națională. Și am pierdut și cu 4-0. Câte trebuia să luăm 10-12? Aici nu trebuie să discutăm foarte multe. E o echipă națională care nu reprezintă România. Din păcate, din cauza relațiilor care există între președintele FRF și cluburile din Liga 1. Burleanu a făcut regulamentele cum l-a tăiat capul.

Acolo s-au dus jucători care nu au ce căuta. Nu reprezintă ce are mai bun naționala Romaniei. Hagi a lăsat jucatorii să meargă din respect pentru naționala Romaniei, nu pentru Burleanu. El și Gică Popescu plâng și acum pentru România. Dar echipele naționale ale României nu mai reprezintă niciun interes. Echipa asta națională nu produce absolut nimic. Am văzut pe unii dupa meciul cu Honduras: „Fantastic! Extraordinar!”, ca pe timpul lui Ceaușescu.”, a declarat Florin Prunea, pentru Pro X.

Citeşte şi UMILINȚĂ PENTRU ROMÂNIA LA JO! TRICOLORII COBOARĂ PE ULTIMUL LOC ÎN IERARHIE

realitateaburleanuJocurile Olimpiceromaniaprunea