Un nou episod în războiul „alb-vișiniu”: „Siglele și palmaresul sunt ale noastre. Rapid este echipa din Liga 1”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 18:18,
Rapid
Rapid

Conflictul juridic dintre Rapid și AFC Rapid, formația din Liga a 4-a, are parte de un nou episod. De data aceasta, Lucian Ionescu a făcut câteva specificații precise.

Directorul de imagine al formației din Liga 1 a ținut să lămurească faptul că siglele și palmaresul au fost cumpărate de patronul Victor Angelescu și, astfel, aparțin formației din Giulești, chiar dacă gruparea din al patrulea eșalon, condusă de Horia Manoliu, un fost colaborator al lui George Copos, a pretins mereu că ar fi continuatoarea vechii echipe a Rapidului.

Lucian Ionescu

”Nu ne ascundem, există acea entitate, AFC Rapid, care probabil nu a ajuns la un consens cu cei care erau înainte la Rapid, respectiv Andrei Niculescu și Ovidiu Burcă. Știu că au fost discuții de a prelua acest Rapid și entitatea aceea. Dar în momentul de față Rapid este echipa din Liga I, cu sigla Rapid, cu stadionul Giulești și cu sute de mii de oameni care ne susțin.

Nu cred că va exista în instanță vreo decizie, ce fel de decizie? Siglele, vorbim de sigle, că nu e una singură, și palmaresul sunt cumpărate. Sunt 5-6 sigle. Siglele și palmaresul sunt cumpărate! Domnul Angelescu, patronul Rapidului, acționarul principal, a dat foarte mulți bani și a cumpărat toate astea. Sunt ale noastre toate, altfel nu am putea folosi numele ăsta. Palmaresul este al nostru.

Lucian Ionescu, sursa foto: Rapid București/Facebook

Au fost niște pași care s-au făcut, dar niște pași corecți. Ca la atâtea echipe care au renăscut, la fel ca afară. Gândiți-vă că la început au venit în acest proiect oameni care au dat credibilitate proiectului”, a declarat Lucian Ionescu, oficialul Rapidului, pentru PlayMaker.

CITEȘTE ȘI –>> OVIDIU BURCĂ A PLECAT DE LA RAPID! ANUNŢUL OFICIAL FĂCUT DE CLUB

realitatearapidsiglepalmareslucian ionescuafc rapid