SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Un nou meci, alte probleme pentru Dinamo! Doi titulari, out pentru duelul cu Ripensia

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 16:51,
Dinamo
Dinamo

Gruparea din Ștefan cel Mare va juca astăzi, de la ora 18.45, pe terenul celor de la Ripensia Timișoara, în 16-imile Cupei României!

Dinamoviștii încearcă să mai atenueze parcursul dezastruos din Liga 1, printr-o calificare în optimile Cupei României. Cu șase eșecuri consecutive în campionat, formația pregătită de Sorin Colceag nu concepe altceva decât victoria în duelul contra divizionarei secunde, însă antrenorul interimar al alb-roșilor se confruntă cu mari probleme de efectiv.

Potrivit informațiilor GSP, Gabriel Torje și Mirko Ivanovski nu au fost incluși în lot pentru confruntarea cu Ripensia, din cauza problemelor medicale resimțite în ultimele zile. Se pare că Torje a acuzat dureri musculare în timpul antrenamentului și a plecat mai devreme de la stadion, în timp ce Ivanovski a suferit o inflamație în zona gambei.

Astfel, cei doi nu vor juca în această seară și vor fi menajați pentru următorul duel al „câinilor” din Liga 1, contra celor de la CSU Craiova. Totuși, o veste bună pentru Dinamo este situația lui Deian Sorescu, care s-a refăcut după accidentare și este gata să joace în partida din această seară.

Citește și MOMENTUL DECISIV! MIRCEA REDNIC, LA NEGOCIERI CU IULIU MUREŞAN ŞI NICOLAE BADEA

dinamorealitateacupa romanieiripsensiagabi torjeivanovski