Se construiește un nou stadion de cinci stele în România! Ce județ va avea o arenă de lux

Articol de Dragoș Vasile - Publicat joi, 24 octombrie 2019, ora 11:43,
909390-11-stadion-pandurii

Primăria orașului Covasna intenționează să construiască în viitorul apropiat un stadion de fotbal prin proiectul ”Stadioane EURO 2020”.

În acest sens, s-a depus deja o cerere la Compania Națională de Investiții (CNI) și la Federația Română de Fotbal (FRF), anunță Realitatea de Covasna.

Stadionul ar urma să fie construit pe o suprafață de aproximativ 3 hectare, pe terenul fostului poligon de tragere din localitatea Chiuruș, iar primarul stațiunii, Gyero Jozsef spune că acesta este primul pas spre o colaborare cu Federația Română de Fotbal.

”Venim să colaborăm cu cei care ne propun un parteneriat, și am dori să le fim parteneri și celor de la Federația Română de Fotbal, dar din păcate nu avem un teren de fotbal. Avem proiecte, am depus o cerere, se află la CNI și la FRF, și vrem să construim pe poligonul dinspre Chiuruș un stadion prin proiectul „Stadioane Euro2020”. Prea mult despre acest proiect al meu nu am discutat până acum pentru că nu vreau să se interpreteze ca o promisiune.

Deocamdată facem partea invizibilă, lucrăm doar noi iar alții nu știu de aceste lucrări. În zona respectivă avem un teren de vreo 3 hectare pe care putem să amplasăm stadionul, și am făcut niște foraje ca să vedem la ce înălțime este apa  freatică, pentru că și asta este o condiție, chiar dacă nu se vede. În momentul în care vom avea acest complex sportiv vom putea colabora și cu Federația Română de Fotbal”, a declarat edilul.

Citește AICI cele mai importante informații din județul Covasna

Nocturna din Giulești a ajuns la Călărași!

În timp ce unii vor să își construiască stadion, alții au grijă de actuala arena. Deși nu mai evoluează în Liga 1 de fotbal, clubul Dunărea Călărași va avea nocturnă.

Achiziționată cu titlu gratuit de la clubul Rapid, demolat pentru reconstrucție, instalația de nocturnă este în curs de montare începând de ieri, anunță Realitatea de Călărași.

Dunărea Călărași ocupă în prezent locul 13 în Liga a 2-a.

Investițiile Consiliului Județean Călărași la baza sportivă „Ion Comșa” continuă. A fost emisă autorizația de construire a instalației de iluminat nocturnă pe suprafața de joc a arenei călărășene. La această oră se lucrează intens la ridicarea pilonilor care vor susține luminile.”, este mesajul transmis de CJ Călăraşi pe pagina de Facebook.

Directorul Direcţiei Dezvoltare din cadrul Consiliului Judeţean, Eduard Grama, membru în Consiliul Director al AFC Dunărea 2005 Călăraşi a declarat că investiţiile demarate vizează crearea unei baze moderne, de nivelul celor existente în marile oraşe, care să corespundă cerinţelor FRF şi LPF.

Citește AICI continuarea

stadioncalarasinocturnacovasna
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”