Un oficial de la Craiova anunţă ce se întâmplă cu ,,dragonul” Koljic! ,,Moralul lui e afectat”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 26 octombrie 2020, ora 13:31,
elvir-koljic
elvir-koljic

Un oficial de la Universitatea Craiova a oferit noi detalii despre starea de sănătate a golgheterului Koljic, accidentat grav.

Elvir Koljic se află în plin proces de recuperare, după ce a suferit o accidentare teribilă în meciul de campionat cu Iaşi. Mihalache de la echipa moldoveană a avut o intrare criminală asupra atacantului, care acum va sta pe bară nu mai puţin de şase luni.

Preşedintele Craiovei, Sorin Cârţu, spune cum decurge procesul de recuperare al bosniacului. Fostul jucător declară că ,,Dragonul” va merge pentru a se recupera şi în ţara sa natală, Bosnia. Acesta ar fi cu moralul la pământ, după ce a suferit a treia accidentare de când a ajuns la Craiova.

Koljic e în recuperare. L-am așteptat să vină la meci (n.r. 0-1 cu Clinceni), i se pregătise acolo… dar nu a mai venit, poate mai bine că era și frig.

E în procesul de recuperare și o să meargă în Bosnia, acolo la el, pentru că e un centru foarte bun, mai stă și el acasă. Moralul lui, vă dați seama, poate să fie total afectat. Măcar dacă stă lângă familie, poate îi mai crește un pic”, a spus Sorin Cârţu pentru Pro Sport.

Pentru intrarea dură asupra lui Koljic, Mihalache de la Iaşi a primit o suspendare de opt etape.

Citeşte şi O legendă a lui Dinamo suferă pentru ,,câini”! ,,Mă doare situaţia de acolo”

cartumihalachekoljicrealitateacraiova