Un pas important pentru Adrian Mutu, dacă semnează cu Kisvarda: ,,Nu l-a chemat degeaba patronul”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 07 decembrie 2021, ora 18:54,
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Adrian Mutu este foarte aproape de a semna cu maghiarii de la Kisvarda, locul 2 în campionat, cu 30 de puncte obţinute din 15 meciuri disputate.

Vasile Miriuţă, fost antrenor la Kisvarda, este de părere că pentru Adrian Mutu ar fi un pas înainte în cariera de antrenor, dacă ar ajunge la o înţelegere cu echipa din Ungaria. Oficialul de la Minaur Baia Mare a dezvăluit şi condiţiile impresionante din Ungaria.

Citeşte şi GICĂ POPESCU, ALĂTURI DE NICOLAE CIUCĂ: ,,VOI CONTINUA DIN POZIŢIA DE CONSILIER AL PRIM-MINISTRULUI”

,,Un club foarte serios, bine organizat din toate punctele de vedere. Baza, stadionul, terenul de antrenament, au și teren sintetic care e acoperit iarna. Au mulți jucători străini. Din ce am văzut, nu l-a chemat degeaba patronul. Cred că, dacă Adi se duce acolo, ar fi un pas înainte. E o echipă de locul doi, cu salarii foarte, foarte bune. La noi, doar CFR, FCSB și Craiova au salariile astea. Sunt pe acolo (n.r. – 20.000 de euro lunar), sunt prime foarte bune de joc, care se plătesc imediat.

Pentru Adi ar fi un pas înainte, deși multă lume ar spune “Nu, de ce se duce în campionatul Ungariei?”. Marco Rossi s-a dus la Honved, în doi ani a reușit să câștige un campionat, apoi a luat echipa națională. Sunt sigur că dacă ar primi ofertă de la echipa națională, ar merge acolo. Depinde ce-și dorește.”, a declarat Vasile Miriuţă, pentru Digisport.

Vasile Miriuţă
Vasile Miriuţă

Citește și VIDEO | ADRIAN MUTU, PREZENT LA UN MECI DIN UNGARIA! NEGOCIAZĂ PRELUAREA UNEI ECHIPE DE TOP

vasile miriutaKisvardaungariaadi muturealitatea