Un rapidist, deloc panicat în lupta cu virusul: „Văd că toți o iau razna pe la tv”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 20 martie 2020, ora 20:25,
Hlistei

Liga 2 este întreruptă de aproape două săptămâni, iar rapidiștii încearcă să găsească diferite căi de a se pregăti individual pentru a nu pierde total tonusul de competiție, în ciuda semnalelor deloc pozitive din jurul lor. 

Cătălin Hlistei, unul dintre jucătorii pe care giuleștenii contează în lupta pentru promovare nu se află printre fotbaliștii care se sperie la culme de noul COVID-19.

„Eu mă joc FIFA, mă uit la seriale și normal că urmez zilnic programul dat de club. Avem videoclipuri de la preparatorul fizic cu ce trebuie să facem. Mai alerg prin parc, dar cu grijă. Eu nu sunt speriat deloc de situația asta cu coronavirusul, dar văd pe la tv că toți o iau razna. Ar trebui să nu se mai panicheze așa și să nu mai stea la cozi la magazine. Partea bună este că putem petrece mai mult timp cu familiile noastrea spus rapidistul pentru Pro Sport. 

În schimb, Ionuț Voicu este foarte clar în ceea ce privește întoarcerea sa pe terenul de antrenament.

„Eu nu sunt speriat chiar deloc, dar respect toate indicațiile și stau acasă. Nu știu când o să revenim la treabă împreună, dar eu, pentru familia mea, nu o să-mi asum riscul să mă antrenez până nu este totul în regulă cu virusul. Să jucăm când o fi, în iulie, august dacă e, dar să fie totul trecut și să nu jucăm fără spectatori, că degeaba joci dacă e stadionul gol. Eu pentru ce joc dacă nu am nebunii noștri în tribună?” a comentat unul dintre veteranii Rapidului. 

CITEȘTE ȘI –>> Situația delicată a unui fost golgheter al Ligii 1: “Ei mă pun să joc fotbal și eu am familia expusă în Italia”

coronavirusrapidhlisteipregătire individualăionut voicu
vaccin

Centru de vaccinare în incinta Complexului „Lia Manoliu”. În ce zile e deschis

Ion-Crăciunescu

Ion Crăciunescu vine la Realitatea Sportivă! Ediție specială, astăzi, de la ora 18:00, la Realitatea Plus