Un star al fotbalului cu 500 de meciuri în Serie A și-a anunțat retragerea la 39 de ani: „Se încheie un capitol frumos”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 22 septembrie 2022, ora 23:37,
Goran Pandev a devenit campion al Italiei în 2009/2010, când juca la Inter Milano
Goran Pandev a devenit campion al Italiei în 2009/2010, când juca la Inter Milano

Atacantul macedonean Goran Pandev (39 de ani) şi-a anunţat oficial retragerea din activitatea competiţională.

Goran Pandev a adunat 493 de meciuri în Serie A

Pandev a decis să pună punct carierei sale de fotbalist activ. El a jucat pentru Parma în returul campionatului trecut şi acum este liber de contract.

În cariera sa, Pandev a evoluat la echipe ca Inter Milano, Lazio, Napoli şi Genoa, marcând 101 goluri în cele 493 de meciuri jucate în Serie A. De asemenea, Pandev are 122 de selecţii pentru naţionala Macedoniei de Nord, pentru care a marcat 39 de goluri.

Mă uit înapoi și tot nu-mi vine să cred… A fost o călătorie incredibilă. Atâtea emoții, pe care le exteriorizez ca să le împart cu oamenii care m-au însoțit de-a lungul acestui drum.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Goran Pandev (@goranpandev19)

Îi mulțumesc familiei, soției mele, Nadica, copiilor mei, Filipo, Ana și Sofia, care mi-au fost sprijin tot timpul. Mulțumesc tatălui meu și mamei mele pentru că mi-au permis să îmi urmez un vis.

Vă mulțumesc vouă, Branchini, Giovanni, Carlo și Leo! Fără voi nu aș fi realizat toate acestea. Mulțumesc tuturor antrenorilor și managerilor pentru încredere și pentru tot ce m-au învățat.

Mulțumesc tuturor fanilor mei, de la primul până la ultimul! Aș vrea să vă îmbrățișez pe toți… Se încheie un capitol frumos… Port cu mine foarte multe emoții… Mă bucur că le-am împărtășit împreună… Din toată inima, Goran”, a scris jucătorul pe contul personal de instagram.

serie agoran pandev