Una dintre ”perlele” lui Gică Hagi, din ce în ce mai aproape de FCSB! Gigi Becali: ”A zis că vrea să vină”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 13 iunie 2019, ora 07:30,
gigi-becali
gigi-becali

Gigi Becali a dezvăluit că este foarte aproape să îl transfere la FCSB pe Bradley de Nooijer, fundașul stânga de la Viitorul.

Patronul formației din Capitală a pus ochii pe unul dintre jucătorii de bază ai ”Regelui”. Bradley de Nooijer (21 ani) este pe lista FCSB, iar potrivit lui Gigi Becali, fotbalistul este de acord să se transfere la clubul roș-albastru. Jucătorul a fost om de bază pentru Gică Hagi atât în Liga 1, cât și în Cupa României, competiție pe care a câștigat-o.

1.2 milioane de euro este cota de piață a fundașului, potrivit transfermarkt.com. 

”(n.r. despre de Nooijer) Cu Gică m-am înţeles, am vorbit şi cu băiatul, a zis că vrea să vină. L-am pus pe Tănase să vorbească cu Ianis, să colaboreze, să îl întrebe dacă vrea să vină. Gică aşa mi-a zis, vorbeşte cu jucătorul. Eu ţi-l dau, dacă vrea să vină, să vină. 

El a zis că vine. Acum să vedem, că şi Gică… Crezi că Gică e fraier? Voi credeţi că dacă Gică ia 4-5 milioane pe Ianis… Eu i-am dat 3 milioane. Şi 3 milioane dacă ia Gică, păi, voi credeţi că mai vinde jucători!? Nu îi mai vinde.” a declarat Gigi Becali, potrivit TelekomSport.

Finanțatorul clubului roș-albastru este de părere că, în următorul sezon, FCSB nu se va bate pentru titlu doar cu CFR, ci și cu Viitorul: ”După aia, cum a zis, vrea să se bată la campionat. El nu are bani. Dar, dacă face bani, mai vinde el jucători!? Hai mă că nu e fraier, e mai deştept ca noi la fotbal” a mai explicat patronul FCSB, potrivit sursei citate.

Citește și Gigi Becali a intrat în vestiar la primul antrenament! Ce le-a transmis jucătorilor

liga 1transferurifcsbdeclaratiigigi becali