Universitatea Craiova trage la titlu întărindu-și apărarea! Echipa olteană a transferat doi fundași croați

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 26 ianuarie 2023, ora 19:11,
Juraj Badelj și Karlo Tomasec
Juraj Badelj și Karlo Tomasec

Perioada de transferuri a iernii se va încheia pe 13 februarie, iar Universitatea Craiova este una dintre echipele care profită din plin de situație.

Juraj Badelj și Karlo Tomasec au semnat contracte pe 4 ani și jumătate

Clubul patronat de Mihai Rotaru a adus alți doi jucători. Folosiți în meciurile amicale din această iarnă, fundații croați Juraj Badelj și Karlo Tomasec i-au convins pe oficialii grupării că merită să fie legitimați.

Știința continuă campania de transferuri din această iarnă și își ‘betonează’ defensiva cu două tinere talente ale fotbalului croat.

După Ișfan, Ndong și Zajkov, Universitatea Craiova a semnat cu Juraj Badelj (19 ani) și Karlo Tomasec (18 ani) un contract valabil pe o perioadă de 4 ani și jumătate.

Născuți amândoi la Zagreb, noii fundași centrali ai clubului nostru au venit de la formația NK Rudes și au demonstrat în meciurile amicale că merită să ajungă în Cetatea Băniei.

Le dorim mult succes în tricoul alb-albastru!”, este anunțul făcut de clubul din Bănie pe pagina de facebook.

După 22 de etape, Universitatea Craiova se află pe locul 5 în Superligă, cu 38 de puncte, la 9 de liderul CFR Cluj și cu 8 mai mult decât echipa de pe locul 7, Petrolul, prima aflată sub linia de play-off.

Juraj BadeljKarlo Tomasec