Unul dintre cei mai în formă dinamovişti îi bate obrazul lui Pablo Cortacero: ,,Nu suntem în Vestul Sălbatic! Vorbe am tot auzit”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 24 decembrie 2020, ora 21:18,
dinamo10

Dinamo trece prin cea mai grea perioadă din punct de vedere financiar din istorie, după ce a fost preluată de acţionariat spaniol. 

 

Paul Anton, unul dintre cei mai exponenţiali jucători ai ,,câinilor”, aflat acum în vacanţă, a vorbit despre situaţia financiară de la clubul din ,,Ştefan cel Mare”.

Acesta îi reproşează lui Pablo Cortacero că nu i-a anunţat şi pe jucători că va veni în România pentru Adunarea Generală a Acţionarilor. Jucătorii dinamovişti ar fi vrut să aibă o discuţie faţă în faţă cu ibericul, care nu s-a ţinut de nicio promisiune făcută până acum. Anton spune că s-a săturat să audă doar vorbe goale din partea spaniolilor care se ocupă de Dinamo.

Nimeni nu anticipa ce s-a întâmplat din vară până acum, dar asta e realitatea. Vedem ce se va întâmpla în perioada următoare. Nouă nu ne-a spus nimeni nimic. Ni s-a spus data de reunire, dar nu știm ce se va întâmpla. A venit Crăciunul, dar niciun ban nu a intrat în cont. 

Noi nu credeam că domnul Cortacero se va prezenta la București (n.r. – la Adunarea Generală a Acționarilor). Dacă știam că va veni, încercam și noi să vorbim cu el. Am jucat duminică (n.r. – 1-1 în deplasare cu Academica Clinceni), apoi fiecare a plecat în vacanță. Contează faptele, vorbe am tot auzit. Noi am făcut tot ce a ținut de noi pe teren, dar nu suntem în Vestul Sălbatic să facem alte lucruri

Dacă lucrurile nu se îndreaptă, e clar că fiecare poate, legal, să meargă să-și obțină libertatea. Eu mă voi întoarce pe 3 ianuarie la pregătire și vom vedea atunci ce voi face.”, a declarat Paul Anton pentru Digisport.

În ciuda tuturor problemelor financiare de la club, echipa a reuşit să termine pe locul 11 în Liga 1, cu 16 puncte adunate în 15 etape.

Paul Anton a revenit la Dinamo în toamna acestui an la insitenţele fostului antrenor de la echipă, Cosmin Contra. Mijlocaşul a revenit în România, după ce a retrogradat în Rusia cu echipa KS Samara.

Citeşte şi Ofertă pentru Dennis Man din Germania! De ce ar fi refuzat Gigi Becali o sumă uriaşă pentru jucător”

 

realitateadinamoprobleme financiarePablo Cortaceropaul anton
UEFA Euro 2020 football tournament, Finland vs. Denmark, Copenhagen – 12 Jun 2021

VIDEO | Fanii s-au dus la spitalul unde este internat Eriksen: ,,Un moment de groază pentru întreaga naţiune”

Simona Halep Toni Iuruc

Simona Halep, în extaz la petrecerea de logodnă! Cine a luat parte la distracţie