Fost fotbalist, tânăr câștigător la loto, a murit subit, la doar 23 de ani

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 11 iunie 2021, ora 14:58,
Callum-Fitzpatrick-Lottery-Win2
Callum-Fitzpatrick-Lottery-Win2

Mulți dintre noi suntem convinși că banii aduc fericirea. Una dintre cele mai simple modalități de a te îmbogăți este de a juca la loto.

Totodată, în multe dintre cazuri, câștigătorii nu se pot bucura de bani. Unul dintre cei mai tineri câștigători la loto s-a stins din viață la doar 23 de ani, potrivit dailymail.co.uk.

În 2014, la vârsta de 16 ani, Callum Fitzpatrick a câștigat aproape 400.000 de lire sterline. Numerele alese de el au fost: 1, 22, 30, 40, 47 și 42. Acesta a absolvit facultatea și a obținut o diplomă în inginerie civilă la Universitatea Ulster. Sunt suspiciuni că tânărul s-ar fi sinucis, din cauza depresiei. Familia sa a cerut oamenilor să facă donații către Centrul de prevenire a sinuciderii și auto vătămării corporale.

“Cel mai bun prieten/frate pe care l-aș fi putut avea. Nu vei ști niciodată cât de mult te-am iubit”, a fost mesajul postat pe Facebook de una dintre surorile lui Callum Fitzpatrick.

“Nu pot să cred că ai dispărut din viețile noastre. Callum era un prieten foarte bun. Era o plăcere să lucrez alături de el. Tuturor ne va fi dor de el, odihnește-te în pace, prietene”“A trebuit să ne luăm adio de la un prieten minunat. Ai lăsat în urma ta amintiri pe care le vom prețui pentru totdeauna. Nu te vom uita niciodată”, sunt doar câteva din mesajele transmise de prietenii și colegii lui Callum.

 Pasionat de sport, Callum Fitzpatrick a jucat fotbal la Ballymartin GAC și a fost un mare suporter al grupării Manchester United. El a cheltuit o parte din banii câștigați la loterie pentru a vizita stadionul Old Trafford.

Citește și Tragedie fără margini în sport! O legendă a murit la 47 de ani

23 de aniblestemtragedielotorealitateaa muritsinucis