‘Uraganul’ Halep face ravagii la Paris! „Victoria este un cadou pentru Darren, azi e ziua lui”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 02 octombrie 2020, ora 16:25,
Simona-Halep
Simona-Halep

Simona Halep (locul 2 WTA) s-a calificat în optimile de finală ale turneului pe zgură de la Roland Garros, după o victorie entuziasmantă în fața americancei Amanda Anisimova (29 WTA), scor 6-0, 6-1. Organizatorii competiției de la Paris au comparat-o pe Simona cu un uragan, după jocul de excepție al româncei.

Partida Halep – Anisimova s-a încheiat după doar 54 de minute. Iată statistica: 

Simona Halep și-a luat revanșa în fața Amandei Anisimova pentru eșecul de la anul trecut la Roland Garros, în faza sferturilor de finală.

Sunt foarte fericită de cum am gestionat lucrurile azi. Am jucat foarte bine, exact ce trebuia, am fost foarte agresivă. Știam de anul trecut că trebuie să schimb ceva, am vrut cu orice preț să fiu mai bună decât în 2019.

Știam ce trebuie să fac ca să câștig în fața ei. Știam că trebuie să returnez bine. Am fost foarte încrezătoare pentru că lucrurile au mers bine la antrenament.

Această victorie este un cadou pentru Darren pentru că azi este ziua lui. La mulți ani, Darren! Este frumos să câștig meciuri aici, la Roland Garros, și mă bucur enorm de timpul petrecut pe teren.

Cred că a fost cea mai bună decizie să nu merg la US Open, am stat acasă și m-am pregătit ca să fiu foarte puternică pe zgură„, a spus Simona Halep la Eurosport.

În optimi la Openul Franței, Simona Halep o va înfrunta pe poloneza Iga Swiatek, (19 ani, locul 54 WTA), care a eliminat-o azi pe canadianca Eugenie Bouchard (168 WTA), scor 6-3, 6-2. Mai multe detalii AICI!

Anul trecut, sportiva poloneză a suferit o înfrângere drastică în fața Simonei Halep, scor 6-1, 6-0, în aceeași fază la Roland Garros.

Am jucat aici cu ea anul trecut, așa că știu cam ce e de făcut împotriva ei. Știu cum vor veni mingile, știu că lovește puternic și plat, deci cred că va fi asemănător cu ce s-a întâmplat azi. Vreau să mă concentrez pe jocul meu și să continui să câștig aici„, a spus Simona Halep la Eurosport.

Iga SwiatekHalepwtarealitateaAmanda Anisimovacalificareoptimianisimovaroland garrossimona halep