Urmări după denunţul lui Becali. „Se face anchetă, vinovaţii să plătească!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat duminică, 01 martie 2020, ora 13:11,
fcsb

Gigi Becali a făcut un denunţ periculos după remiza de la Botoşani. Patronul FCSB a anunţat în direct că în urmă cu doi ani i s-a oferit o victorie la Iaşi pentru 200.000 de euro.

CITEŞTE ŞI: Becali a dat cărțile pe față: ”Domnule, îmi dai 200.000 de euro şi îţi dăm meciul!”

Becali a făcut referire la momentul în care FCSB a pierdut lupta pentru titlu cu CFR Cluj după o înfrângere în Copou. Poli Iaşi s-a impus cu 1-0 cu două etape înainte de finalul sezonului, iar CFR Cluj a devenit campioană.

Autorităţile nu au reacţionat încă la faptele povestite de patronul FCSB, însă cei de la Poli Iaşi promit să scoată totul la lumină.

Acuzaţiile domnului Becali sunt foarte grave şi trebuie probate! În paralel, voi demara o anchetă internă la club. Eu am toleranţă zero pentru astfel de practici. Dacă vor fi vinovaţi, aceştia trebuie să plătească, indiferent de nume” a declarat Ciprian Paraschiv, omul numit de o lună în funcţia de preşedinte la Poli Iaşi. 

Preşedintele din 2018 al moldovenilor, Adrian Ambrosie, este acum manager la gruparea din Copou. Antrenorul Politehnicii la meciul de acum doi ani a fost Flavius Stoican, care era secondat de Eugen Trică.

poli iasigigi becaliaranjamentliga 1blatfcsb
French Open Tennis, Day Fifteen, Roland Garros, Paris, France – 13 Jun 2021

Roland Garros 2021 | Novak Djokovic a scris istorie pe zgura pariziană

E3syDgRWYAMAiF7

Peter Schmeichel, detalii emoționante despre Eriksen! Soția fotbalistului ”crezuse că a murit”