Va juca sau nu FCSB în Ghencea? ”Ar fi bine să se bucure cât mai multe echipe!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat vineri, 29 mai 2020, ora 08:57,
stadion ghencea

Gică Popescu, consilierul onorific al premierului României, a vorbit despre drepturile de folosință ale stadionului din Ghencea.

Noul stadion din zona Ghencea va avea o capacitate de 31.254 de locuri. Costurile lucrărilor se ridică la 96 de milioane de euro, iar stadionul va fi gata în acest an.

INFO: Potrivit documentelor CNI, beneficiarul stadionului Steaua – Ghencea este Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. CSA Steaua și FCSB sunt într-un conflict juridic de durată.

Gică Popescu, consilierul onorific al premierului României, a dezvăluit cine va deține drepturile de folosință pentru viitoarea ”bijuterie” din Ghencea, arenă care a stârnit diverse discuții în ultima perioadă.

„La Ghencea proprietar e ministerul Apărării. CNI doar le construieşte, decizia o iau proprietarii. Am văzut declaraţia ministrului Tineretului şi Sportului care spune că sunt stadioane ridicate din bani publici, mie exclusivitatea mi se pare exagerată, dar nu sunt eu în măsură să decid.

Ar fi păcat ca aceste stadioane, la cât au costat, să nu fie folosite de cât mai multă lume. Respectă normele UEFA, ar fi bine să se bucure cât mai multe echipe de aceste stadioane, dar nu ştiu ce au de gând proprietarii, operarea acestor arene nu e deloc ieftină.” a declarat Gică Popescu pentru DigiSport.

Citește și Mihai Stoica desfiinţează regimul de carantină: “La Cluj cine aduce casoleta?”

gica popescughenceastadiondeclaratii
Christian-Eriksen–c-970×500

Christian Eriksen, mesaj pentru colegii de la Inter! Care mai este starea sa

euro 2020 minge

EURO 2020 | Bucureşti în prim-plan! Cum arată programul meciurilor de azi