Valentin Creţu a fost trecut pe bancă la FCSB! Cum arată echipa de start cu Viitorul

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 19 ianuarie 2021, ora 20:26,
cretu fcsb

FCSB joacă în această seară, de la ora 20:00, la Ovidiu, împotriva celor de la Viitorul, meciul cu numărul 17 din acest campionat.

Înainte de a începe meciul, în echipa de start a celor de la FCSB există deja modificări neaşteptate faşă de meciul din etapa trecută cu Astra, câştigată de ,,roş-albaştri” cu 3-0.

Primul fotbalist care a ieşit din echipa de start a FCSB-ului este Valentin Creţu, în locul căruia va evolua Ovidiu Popescu, fotbalist care poate juca pe mai multe posturi.

Schimbarea lui Creţu din primul 11 al echipei a fost un semn încă de la meciul cu Astra, când acesta a fost înlocuit la pauză, deşi este singurul fundaş dreapta din lot cu experienţă.

Toni Petrea a explicat de ce l-a schimbat pe Creţu la finalul jocului cu Astra Giurgiu.

,,Am vrut să împingem mai mult jocul. Crețu a avut niște probleme de poziționare și am văzut că avem ceva probleme pe partea dreaptă.„, a declarat Anton Petrea la finalul jocului atunci.

În primul 11 al lui Toni Petrea din această seară se mai regăseşte şi Adrian Şut, care i-a luat locul în echipa de start lui Gabriel Simion, cel care a fost titular etapa trecută în linia de mijloc a FCSB-ului.

Fotbalistii stelisti Adrian Tabarcea Petre, Goran Karanovic, Stefan Marian Cana, Adrian Sut, Gabriel Bogdan Simion, Gabriel Enache si Aristeidis Soiledis la startul meciului de fotbal dintre FCSB si Slovan Liberec, contand pentru Liga Europa, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, miercuri 24 septembrie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cum arată echipa de start a FCSB-ului în meciul cu Viitorul.

  • Vlad – Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Oct. Popescu – Man, Coman, Tănase

Rezerve: Straton, Crețu, Simion, Soiledis, Vînă, Buziuc, Perianu, Oaidă, Fulga

Înaintea meciului din această seară, FCSB este liderul Ligii 1, cu 37 de puncte din 16 etape disputate până acum, în timp ce Viitorul se află pe locul 7, cu 21 de puncte adunate din 16 jocuri.

Citeşte şi Încă un tenismen o acuză pe Simona Halep şi alţi cinci sportivi de la Adelaide că sunt privilegiaţi: ,,Nu stă nimeni să se întrebe”

 

valentin cretufcsbliga 1realitateaviitorul
stipe vucur

Ce făcea Stipe Vucur înainte să ajungă la FSCB! Alcool și poker alături de Steliano Filip

Dinamo, Sorescu, bucurie

Unul dintre titularii lui Dinamo dorit de echipe din Serie A