Valerică Găman, declaraţie de antrenor după ce a ajuns în finala Cupei: ,,Îmi felicit jucătorii”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 11 mai 2021, ora 23:36,
gaman

Valerică Găman, fundaşul celor de la Astra Giurgiu, a reacţionat după ce a ajuns în finala Cupei României, după loviturile de departajare.

După ce meciul a fost dus în prelungiri de golul în vinclu al lui Andrei Radu, Găman a spuns că Astrei i s-a întors norocul la penalty-uri.

© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Despre meciul din finală, care va fi cel mai probabil contra celor de la Craiova, Găman spune că Astra va pleca cu şansa a doua.

,,Ni s-a întors norocul la penalty-uri, acolo e totuși o loterie. Îmi felicit jucătorii, colegii, pentru efort. Orice finală e frumoasă, o experiență în plus, mai ales pentru cei tineri. Orice se poate întâmpla, putem să batem Craiova. Plecăm cu șansa a doua, presiunea va fi pe ei.

Noi ne vom bucura de acea finală. Ionuț Badea n-a putut schimba foarte multe, a lucrat probabil la mentalul jucătorilor, ne așteaptă un meci la fel de important și în campionat. Rezultatele țin un antrenor, nu poți să schimbi 30 de jucători. Așa se întâmplă.”, a declarat Valerică Găman, la finalul jocului cu Dinamo.

Citeşte şi Astra, prima finalistă a Cupei României! Dinamo, răpusă în Ştefan cel Mare la lovituri de departajare

realitateaAstravalerică gămancupa romanieidinamo
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”