Valeriu Iftime este în culmea fericirii după ce FC Botoșani s-a salvat: „Ambiția și munca pot deveni cele mai puternice arme”

Articol de Gabriel Ion - Publicat vineri, 24 mai 2024, ora 23:46,
Valeriu Iftime și Bogdan Andone
Valeriu Iftime și Bogdan Andone

FC Botoșani a reușit să se salveze de la retrogradare, după ce a câștigat manșa retur a barajului cu CS Mioveni, scor 1-0.

„Ambiția și munca pot deveni cele mai puternice arme”, a transmis Valeriu Iftime

Formația antrenată de Bogdan Andone s-a impus 2-0 la general și a rămas în SuperLiga României, deși, la finalul anului 2023, era pe ultimul loc.

Finanțatorul Valeriu Iftime a intrat în vestiarul echipei și i-a felicitat pe fotbaliștii celor de la FC Botoșani, după care a transmis un mesaj.

„Ce BUCURIE! Ce imensă BUCURIE pentru Botoșani și pentru noi toți!

FC Botoșani rămâne în Liga 1! Bravo, băieți! Bravo, Bogdan, și felicitări minunatului staff tehnic! Nu a fost ușor, dar energia voastră a arătat că se poate. Am demonstrat că ambiția și munca, chiar și atunci când nimeni nu mai crede, pot deveni cele mai puternice arme!

În această seară ați adus zâmbete în multe case din Botoșani și în inimile noastre, ale tuturor celor care iubim fotbalul. Ne dorim să rămânem pe buzele tuturor românilor care iubesc sportul și urmăresc cu pasiune fiecare meci.

Mândru de voi! Avem un nou drum de pavat de acum, care sperăm că va fi, cu ajutorul Domnului, doar spre succes!”, a fost mesajul transmis de Valeriu Iftime pe Facebook.