Valeriu Iftime face orice pentru a salva FC Botoșani: „Aduc jucători, îmi asum nişte costuri”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 02 februarie 2024, ora 23:17,
FC Botoșani
FC Botoșani

Echipa FC Botoșani a câștigat primul meci al etapei a 24-a din Superligă, 2-1 pe teren propriu cu Poli Iași.

Aduc jucători, îmi asum nişte costuri”, a anunțat Valeriu Iftime după FC Botoșani – Poli Iași 2-1

Golurile au fost marcate de Lopez (52) și Mouaddib (90+1), respectiv, Saghiri (28). După acest rezultat, formația moldavă a părăsit pentru prima dată ultima poziție a clasamentului după etapa a 8-a.

În acest context, patronul Valeriu Iftime era un om fericit la finalul partidei. „Este un mic pas. Este foarte important pentru încredere şi pentru starea echipei.

Dacă ne bătea azi Iaşi, diferenţa se mărea şi devenea extrem de diificil de recuperat. Această victorie ne dă speranţă. Nu numai că a fost un derby al Moldovei, dar a fost ceva incredibil.

Echipa are vână, are stare şi îi mulţumesc lui Bogdan (n.r. – antrenorului Bogdan Andone) pentru asta. Nu doar că a fost un derby al Moldovei, dar vreau să spun că la golul doi a fost o bucurie imensă pe stadion. Şi publicul a simţit această bucurie a fotbalului. Fantastic!

Mai aduc jucători. De fapt, îl las pe antrenor să aducă, pentru că sunt de acord cu ceea ce propune el, iar eu îmi asum nişte costuri”, a spus Valeriu Iftime, pentru Orangesport.ro.

valeriu iftime