Valeriu Iftime l-a luat la țintă pe Darius Olaru: „E criminal! Dacă îl prindea cu piciorul în pământ îl nenorocea”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 26 februarie 2024, ora 17:32,
Darius Olaru
Darius Olaru

Echipa FC Botoșani a fost învinsă de FCSB, în deplasare, cu 2-3, în etapa a 27-a din SuperLiga, și continuă să se afle pe ultimul loc.

Olaru e criminal! Dacă îl prindea cu piciorul în pământ îl nenorocea”, s-a înfuriat Valeriu Iftime

Fotmația patronată de Valriu Iftime a rămas cu 20p, fiind la 7 de FC Voluntari, care joacă azi, de la ora 20:00, în deplasare, cu Universitatea Craiova.

Distanța față de echipa aflată pe ultimul loc care se salvează de la retrogradare, FCU 1948 Craiova, este și mai mare, de 10p.

Singurul aspect pozitiv pentru FC Botoșani este că numărul punctelor va fi înjumătățit și, pe cale de consecință, și diferența față de echipele din fața ei.

Supărat că nu a plecat cu un punct de pe Arena Națională, Iftime a lansat mai multe critici la adresa jucătorilor echipei gazdă.

Primul a fost roșu. Chiar dacă nu e cel mai evident roșu. Copilul ăla (n.r. – Nana Antwi) a sărit ca la gimnastică aerobică. A dat pe lângă minge și l-a lovit pe ăsta al nostru, care se ducea să dea gol.

Olaru e criminal! Dacă îl prindea cu piciorul în pământ îl nenorocea. Nu înțeleg de ce fac gesturile astea. Din spate cred că le vin. Sunt prea înfumurați.

Ultra talentați, dar înfumurați. Nu fac față decât la FCSB. Afară sunt morți. Ăștia nu știu cum să muncească, să își dea inima pentru fotbalul ăsta”, a spus el.

Zero e FCSB! Cu un arbitru sănătos și o echipă nordică, nu iese din careu”, a tunat Valeriu Iftime

Dar patronul formației moldave nu s-a oprit aici. „La fiecare atingere țipă de te sperii tu din tribună. Pentru că sunt învățați să n-aibă agresivitate asupra lor. Treci pe lângă ei și trebuie să ridici mâinile un sus. E păcat.

D-asta în Europa suntem zero. Zero e FCSB! Niște nordici îi mănâncă. Cu un arbitru sănătos și cu o echipă nordică, ei nu ies din careu. Că nu joacă fotbal. Joacă, dar când sunt luați un pic la întrebări, un pic mai fizic, cedează. Nu ai cum să-i calci.

Nu ați văzut ce a făcut Kaprof? Al doilea a fost OK dat, primul a fost dat aiurea. A fost greșeala lui Kaprof al doilea.

Ăla (n.r. – Coman) zici că cine știe ce i-a făcut. S-a tăvălit vreo 15 minute pe jos. Nu sunt doctor, mă uit și eu la fotbal, dar când vezi circul ăsta și să fii la FCSB! Mi-ar fi rușine”, a mai precizat el, potrivit Fanatik.

valeriu iftimedarius olaru