Valeriu Iftime vrea să profite după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Miron: „Dacă nu îl mai vrea, îl iau înapoi”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 30 iunie 2020, ora 15:54,
andrei-miron-fcsb
andrei-miron-fcsb

Patronul roș-albaștrilor l-a făcut răspunzător pe fundaș pentru eșecul de la Giurgiu, iar criticile l-au deranjat pe fostul patron al fotbalistului venit la FCSB de la FC Botoșani. 

Miron, să mă ierte. Nici nu pot certa echipa că o să spună jucătorii «Adu fundaș central!». Să mă ierte, dar el nu e… Eu, la 62 de ani, dacă intru, joc mai bine decât el”, au fost vorbele lui Gigi Becali la PRO X despre jucătorul adus gratis de la FC Botoșani.

Iar lui Valeriu Iftime nu i-a fost indiferent felul cum fostul său jucător a fost privit de omul de afaceri.

„Până la un anume punct îl înțeleg pe Gigi Becali. Nu este normal să te bată cu călcâiul o echipă aflată deja în vacanță. Nu este normal să pierzi un meci de la 2-0 pentru tine. Însă, Gigi Becali nu realizează că aceste ieșiri ale lui la TV de după meciuri nu sunt deloc bune.

valeriu-iftime

Ok, Miron a greșit, dar nu poți să vorbești în halul ăsta de el. Nu l-a obligat nimeni pe Gigi să îl transfere pe George la FCSB. Dacă nu îl mai vrea, iar George vrea să revină la Botoșani, atunci eu îl iau înapoi”, a fost ideea avansată de omul cu banii de la moldoveni într-o intervenție pentru Pro Sport. 

Chiar dacă l-a cedat fără pretenții financiare la FCSB, Valeriu Iftime păstrează un procent la o eventuală revânzare a fotbalistului.

„Dacă Gigi îl va da afară, atunci vom avea toți de pierdut. Și eu, deoarece nu voi mai profita cu nimic de pe urma celor 20 la sută din procentele pe care le dețin, și Gigi, dar și jucătorul. Nici nu vreau să mă gândesc ce o să spună Gigi Becali după ce fundașii săi vor juca împotriva atacanților mei de la Botoșani”, a completat patronul celor de la FC Botoșani. 

CITEȘTE ȘI –>> Speranțele Craiovei la titlu, diminuate? Anunțul făcut astăzi care le dă peste cap planurile oltenilor

valeriu iftimegigi becalifc botosanimrionfcsb