Vali Costache s-a decis! Care este marele său obiectiv la Rapid: „Îmi propun să câștigăm campionatul!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 31 martie 2023, ora 15:01,
Valentin Costache
Valentin Costache

Vali Costache, jucătorul celor de la Rapid, a vorbit recent despre echipa sa, dar și despre ce obiectiv și-a propus.

Mai exact, Costache crede că giuleștenii pot câștiga meciurile rămase și să atingă chiar un loc pentru cupele europene. Iată ce a spus.

„Îmi propun să câștigăm campionatul!”

„Păi încercăm să luăm meci cu meci, să câștigăm, cel mai important e următorul meci și nu poți să îți faci o idee, pentru că dacă nu câștigi, degeaba spui că nu vrem să ne batem acolo sus, dacă nu câștigi meciurile decisive, nu poți să speri la nimic, de-asta trebuie să luăm meci cu meci și să câștigăm fiecare meci în parte.

Eu, sincer, mi-aș dori să câștigăm campionatul, asta vorbeam și cu băieții în vestiar, dacă câștigăm fiecare meci, sunt șanse, e normal, dar v-am zis, meci cu meci și după aceea o să vedem, dar eu personal, îmi propun să câștigăm campionatul.

(n.r. dacă se gândesc zilnic la câștigarea titlului) Normal. Știi cum e, dacă nu crezi și nu visezi, nu cred că poți să te gândești mai sus niciodată. (n.r. dacă visează și la o participare în cupele europene) Normal, cred că și ăsta ar fi unul dintre obiectivele noastre”, a declarat Valentin Costache, potrivit Prosport.

rapidVali Costache