Vali Lazăr critică cluburile de fotbal din România: „Doar străinii sunt plătiți mai bine, că noi suntem ahtiați după străini!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 14 noiembrie 2022, ora 12:29,
Valentin Lazăr
Valentin Lazăr

Vali Lazăr va pleca în această iarnă de la Dinamo, după ce tehnicianul Ovidiu Burcă nu l-a mai inclus în planurile de viitor ale echipei.

Fotbalistul a vorbit recent despre salariile cluburilor de fotbal din România. Iată ce l-a deranjat pe Vali Lazăr.

„Doar străinii sunt plătiți mai bine, că noi suntem ahtiați după străini!”

„Erau copii care aveau salarii de 800 de ron, într-adevăr, erau la echipa mare cei care terminaseră U19, cu Țone, care a și spus și unii au 2.000 de lei. O pereche de ghete e 14 milioane. Crezi că doar Dinamo are sumele astea? Sunt multe care plătesc juniorii cu sumele astea.

Doar străinii sunt plătiți mai bine, că noi suntem ahtiați după străini, chiar și în ligile inferioare. În Turcia ne-au pus contractele în față: ‘tu câștigi atât și turcii, atât’. În Qatar, la fel. Dacă aduci jucători din Liga 5, trebuie să fie peste cei din România, nu? Dar dacă nu e așa, ce facem?

Nu trebuie să fie cineva tras la răspundere? De ce îmi aduci jucători la Liga 2 pe 3.500 – 4.000 și el e mal slab decât un junior sau decât unul de 20 de ani”, a declarat Valentin Lazăr, pentru Digi Sport.

dinamoliga 2vali lazar