Vali Țicu, uimit de salariul primit la Petrolul: „«Nașule, de ce am luat mai mulți bani?»”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 28 martie 2023, ora 18:20,
Valentin Țicu
Valentin Țicu

Valentin Țicu, căpitanul celor de la Petrolul Ploiești, a rămas surprins în momentul în care a primit salariul de la echipă.

Mai exact, Claudiu Tudor, președintele „Lupilor”, a dezvăluit conversația purtată cu tânărul jucător. Iată ce a spus despre situația financiară a echipei.

„«Nașule, de ce am luat mai mulți bani?»”

„Marian Copilu e un tip foarte discret, așa cum știm că s-a întâmplat la CFR Cluj și la CSU Craiova. Asta este o calitate. La noi, în România, investitorii sau patronii sunt ahtiați de imagine și de a apărea la TV, de a vorbi vrute și nevrute, dar majoritatea n-au legătură cu fotbalul.

Marian este total opus, este bolnav de fotbal, discuțiile noastre sunt interminabile legate de sisteme, de ceea ce înseamnă fotbalul pe teren. El este un tip care nu vrea să apară la televizor. La meciuri va veni, va veni și la cel cu FCU Craiova, va fi prezent la fiecare meci.

I-am și mulțumit în vestiar, de față cu echipă. Pentru mine au fost zile încărcate, iar când Marian a făcut aceste investiții, de câteva sute de mii de euro, am uitat să-i mulțumesc. Am făcut-o apoi în vestiar.

Haideți să vă spun și un secret. M-a sunat Vali Țicu: «Nașule, de ce am luat mai mulți bani?». I-am zis: «Fă-ți calculele și adu înapoi dacă crezi că e prea mult». A zis: «Nu, nu, înapoi nu aduc sigur». I-am spus că n-a luat mai mult, nu a făcut el calculul cum trebuie. E clar că băieții au alt tonus și simt că lucrurile merg spre bine”, a declarat Claudiu Tudor, pentru Ploiești TV.

claudiu tudorvalentin 'ticupetrolul ploiesti